RADIOSITE Fórum

• Juventus Rádió

#18717  Szerző: Jani

Mlaszlo és Szabi!Teljesen egyet értek veletek. ;) :)
 #18714  Szerző: mlaszlo

Chriss írta: akkor vegyük sorra!
tulajdonképpen mi a zenei profilja?
milyen korosztályhoz akar szólni?
felismered a zenékből azonnal, hogy ez az, ha odakapcsolsz?
egységes a műsorvezetői viselkedés, ahogy az egy "format" rádióban illik?
ha felülmúlja a 2 orsz kerrádiót, miért nem ez a piacvezető Bp-en?
és tényleg, miért nincs műsorvezető este? és hétvégén délután?
és a hétvégét miért kell szétütni egy Várkonyi Attilával? (amúgy ő miért nem szerepel meztelenül a plakáton? :D )
és ha mindannyian a zenei kínálaton javítanátok elsők között, akkor mitől a legjobb vagyis mitől jó??? (mert ezek szerint szar :sealed: )

vannak válaszaim, meg is írom, de előbb ti is tegyétek fel magatoknak ezeket a kérdéseket!

még annyit, hogy a legutolsó Bp-i felmérés alkalmával a Juventus bukott a legnagyobbat a "brand építés" címén, ugyanis a hallgatóknak részleteket játszottak a zenei kínálatból és ők kivétel nélkül mosolyogva mondták: ez a Sláger! (én nem lennék erre annyira büszke...)

és akkor a Nautilus lukas adáskeveréséről, a Dénes Tamás botrányos sms olvasásairól még nem is beszéltünk... (ha hallgatottabb a délutánjuk, mint a reggel, máris bukta van...)
Én nem vagyok otthon a zene műfajokban, de szerintem meg lehet ismerni a Juventust, sok olyan szám megy, amit más rádióban nem nagyon hallani, persze van átfedés a Slágerrel, de ez nem baj, ilyen más rádióknál is van.
Az pedig, hogy javítanánk egy picit a zenei kínálaton vagy a rádión, az nem azt jelenti, hogy a jelenlegi rossz. Tökéletes zenei kínálatot és rádiót úgysem lehet szerintem összehozni, mindig lesz valaki, akinek hiányzik vagy nem tetszik valami, de ezzel nincs is semmi baj.
Az egységes műsorvezetői viselkedés nem tudom mire lenne jó. Jobb az ha mindenki ugyanazt és ugyanabban a stílusban mondja? Miért baj az, hogy mindenkinek egyéni stílusa van és beszélgetnek a hallgatókkal?
 #18712  Szerző: MrG

Chriss írta: akkor vegyük sorra!
és a hétvégét miért kell szétütni egy Várkonyi Attilával? (amúgy ő miért nem szerepel meztelenül a plakáton? :D )
és ha mindannyian a zenei kínálaton javítanátok elsők között, akkor mitől a legjobb vagyis mitől jó??? (mert ezek szerint szar :sealed: )

vannak válaszaim, meg is írom, de előbb ti is tegyétek fel magatoknak ezeket a kérdéseket!

még annyit, hogy a legutolsó Bp-i felmérés alkalmával a Juventus bukott a legnagyobbat a "brand építés" címén, ugyanis a hallgatóknak részleteket játszottak a zenei kínálatból és ők kivétel nélkül mosolyogva mondták: ez a Sláger! (én nem lennék erre annyira büszke...)

és akkor a Nautilus lukas adáskeveréséről, a Dénes Tamás botrányos sms olvasásairól még nem is beszéltünk... (ha hallgatottabb a délutánjuk, mint a reggel, máris bukta van...)
remélem nem baj, ha belekrákogok:

-zenei profil, formátum: Hot AC (adult contemporary), nem tudom deklaráltan annak vallják-e magukat, de ha be kéne határolni külsősként, akkor ezt mondanám, szerintem teljesen illik rá
-korosztály: 29-39, deklaráltan.. Hot AC-vel lehet őket a legjobban elérni
-felismerem (nemcsak a 101.3 gagyi hangzása miatt. :D ) teljesen más, mint a Sláger
-nem tudom milyen egységesről beszélsz, ha arra gondolsz, ami az MR2-n van (mert az bizony egységes... robot :) ), akkor hála a jó égnek ez nem így van itt... a nagyok közül tényleg itt a legeslegjobb a műsorvezetői gárda, emberként kezelik a hallgatókat, beolvassák az üzeneteket, a műsor többnyire élő. a műsorvezetők egyénisége teljesen "átjön"
-szerintem nagyon nem áll rosszul 15-49-ben, a target korosztályban pedig ha jól tudom az első...
-valóban kellene a kívánságműsor után is műsorvezető (aminek az első órájában egyébként már van), bár akkor nem hallgatnak sokan rádiót. meg vannak szorulva, ezt lenyilatkozta valamelyik fejesük is... válság van, no
-Várkonyival szerintem semmi baj nincs, bár nem szoktam hallgatni a műsort
-én nem javítanék a zenei kínálaton semmit, szóval erre nem tudok válaszolni, objektíven nézve jó, a hallgatók többségének biztos tetszik, a Juve legalább tényleg változatos

D. Tamás szerintem jól küldi az SMS olvasást, jobb így, mintha agyonvágott, szétszelektált valami lenne...

Sokan mondják, hogy a régi Juventus jobb volt, szerintem nem (bár a váltás utáni időszakban elég fura volt az új), talán a péntek-szombat esti műsor hiányzik.

nagyjából ennyi... :)
 #18710  Szerző: Chriss

mlaszlo írta:
Chriss írta: illik ez a plakát a Juventushoz...
Gagyi Rádió, Budapest...
Miért? Mi a baj a Juventus-szal?
Műsorvezetés terén szerintem az egyik legjobb a kereskedelmi rádiók közül, messze felülmúlja a két országos kereskedelmit. Én azt sajnálom, hogy délután 5 óra után nincs műsorvezetés, legalább hétköznap lehetne valaki este 8-10 óráig és esetleg a zenei kínálaton lehetne picit javítani.
akkor vegyük sorra!

#18706  Szerző: Jani

A Balatoni frekit illene már rendbe rakni.Lassan 2 éve,hogy arra jártam,de akkor sem volt tökéletes.Ami a rádiót illeti,szerintem a nagyok közül az egyik legjobb a műsorvezetést illetően.Zeneileg lenne mit csiszolni még rajta.
 #18699  Szerző: SzD

Mondjuk a plakát szerintem sem jó, de nem fikázom, mert én sem tudtam volna jobbat kitalálni, de azért a magára a Juventusra nem mondanám, hogy gagyi. Messze felülmúl rengeteg hazai rádiót.
 #18690  Szerző: mlaszlo

Chriss írta: illik ez a plakát a Juventushoz...
Gagyi Rádió, Budapest...
Miért? Mi a baj a Juventus-szal?
Műsorvezetés terén szerintem az egyik legjobb a kereskedelmi rádiók közül, messze felülmúlja a két országos kereskedelmit. Én azt sajnálom, hogy délután 5 óra után nincs műsorvezetés, legalább hétköznap lehetne valaki este 8-10 óráig és esetleg a zenei kínálaton lehetne picit javítani.
 #18676  Szerző: Chriss

Szabi írta:
Kíváncsi vagyok, hogy a fonyódi adót mikor csinálják meg normálisra, hogy rendes sztereóban szóljon... (sohanapján kiskedden, vagy ha piros hó esik felfelé?)

Szerintem ez az egy szépséghibája maradt a Juventusnak, amúgy egész jó...

illik ez a plakát a Juventushoz...
Gagyi Rádió, Budapest...
 #18674  Szerző: MrG

Kezdik promózni a Balatont:
Kép

Kíváncsi vagyok, hogy a fonyódi adót mikor csinálják meg normálisra, hogy rendes sztereóban szóljon... (sohanapján kiskedden, vagy ha piros hó esik felfelé?)

Szerintem ez az egy szépséghibája maradt a Juventusnak, amúgy egész jó...
 #17715  Szerző: Jani

Tényleg egyre jobb zenéket is lehet hallani.Végre! :)
  • 1
  • 241
  • 242
  • 243
  • 244
  • 245
  • 260