Chriss írta: akkor vegyük sorra!Én nem vagyok otthon a zene műfajokban, de szerintem meg lehet ismerni a Juventust, sok olyan szám megy, amit más rádióban nem nagyon hallani, persze van átfedés a Slágerrel, de ez nem baj, ilyen más rádióknál is van.
tulajdonképpen mi a zenei profilja?
milyen korosztályhoz akar szólni?
felismered a zenékből azonnal, hogy ez az, ha odakapcsolsz?
egységes a műsorvezetői viselkedés, ahogy az egy "format" rádióban illik?
ha felülmúlja a 2 orsz kerrádiót, miért nem ez a piacvezető Bp-en?
és tényleg, miért nincs műsorvezető este? és hétvégén délután?
és a hétvégét miért kell szétütni egy Várkonyi Attilával? (amúgy ő miért nem szerepel meztelenül a plakáton?)
és ha mindannyian a zenei kínálaton javítanátok elsők között, akkor mitől a legjobb vagyis mitől jó??? (mert ezek szerint szar)
vannak válaszaim, meg is írom, de előbb ti is tegyétek fel magatoknak ezeket a kérdéseket!
még annyit, hogy a legutolsó Bp-i felmérés alkalmával a Juventus bukott a legnagyobbat a "brand építés" címén, ugyanis a hallgatóknak részleteket játszottak a zenei kínálatból és ők kivétel nélkül mosolyogva mondták: ez a Sláger! (én nem lennék erre annyira büszke...)
és akkor a Nautilus lukas adáskeveréséről, a Dénes Tamás botrányos sms olvasásairól még nem is beszéltünk... (ha hallgatottabb a délutánjuk, mint a reggel, máris bukta van...)
Az pedig, hogy javítanánk egy picit a zenei kínálaton vagy a rádión, az nem azt jelenti, hogy a jelenlegi rossz. Tökéletes zenei kínálatot és rádiót úgysem lehet szerintem összehozni, mindig lesz valaki, akinek hiányzik vagy nem tetszik valami, de ezzel nincs is semmi baj.
Az egységes műsorvezetői viselkedés nem tudom mire lenne jó. Jobb az ha mindenki ugyanazt és ugyanabban a stílusban mondja? Miért baj az, hogy mindenkinek egyéni stílusa van és beszélgetnek a hallgatókkal?