noartist írta:Azért azt hozzá kell venni, hogy 2018 azért még nagyon más szelek fújtak náluk abból a szempontból, hogy mire van potenciál és mire nem.Promenád írta: ↑2021.04.27. 11:13Persze, ez világos, de eddig bármi is volt, a megmaradó frekvenciákra kitaláltak valamit (lásd a Magyar FM példáját), most pedig...noartist írta: ↑2021.04.27. 11:09 Én őszintén nem értem, miért dobják el a 96,4-et.Egyszerű : Annyi büntetésük volt már, hogy nem hosszabbítanák meg a jogosultságukat. Másrészt az a 89.5 többet ér még mindig lefedettségben.
Andy eleve másképp állt hozzá az egész rádióhoz, Fly még akkoriban több rádió (talán 5-6) üzemeltetését vizionálta, amiből aztán lett egy darab elég nyögvenyelős Best FM, ami talán most beindul, de ez is akkor menne igazán, ha nem lenne Sláger FM, és át tudnának venni onnan embereket... Gondolom ez is az elképzelés, ahogy a Retro is nagyjából ezt csinálta.
A Magyar FM egyértelműen arra szolgált, hogy a Best elindításáig valami szóljon a 99,5-ön, azt sohasem gondolták komolyan, még a stáb meg a studió is ugyanaz volt, az elnevezés is olyan, ami kukázható semmi perc alatt...
Aztán az is lehet, hogy tényleg elindítanak valamit és ideiglenesre kikérik a 96,4-et, hogy aztán át tudják költöztetni a 103,9-re, de szerintem egész egyszerűen erre már nincs kapacitásuk és inkább a Retro-ra meg a R1-re koncentrálnak (meg talán a Best-re, bár azon 2 év után már meglepődnék).
Korábban írtam, hogy a ROXY brand is szinte biztosan nincs náluk, bár gondolom ezt is meg tudnák szerezni, ha nagyon akarnák, de több mint valószínűnek tartom, hogy igazából már leszrják.