Az elmúlt két hétben legalább 25 powerintro készült, ezeket legalább fél évig szokták használni, szóval a közeljövőben nem lesz arculatváltás a R1-en, legfeljebb alakítgatnak rajta. Rá is férne, a hírbed például már megérett a cserére szerintem.
nermalcat írta: ↑2021.04.26. 22:51teljesen okés Bognár, hozzá nőt már Rádió 1 legalább 20 éve. és igenis tud fiatalos lenni, brutálisan jól csinálja. sőt még Kautzky is megtudta csinálni anno a Szolnok FM-en. úgyhogy Bogi, Széles Iza duót támogatom továbbra is. az új arculat pedig jöhet, ami valószínű, mert a mostani új powerintrokon hallani, hogy nem passzolnak bele ebbe a mostani arculatba.potyi írta: ↑2021.04.26. 22:28 Én még egy arculati megújulást is vizionálok amúgy. Ideje is lenne, meg kézenfekvő is lenne.Ezzel egyetértek, jó lenne lecserélni az egészet most már, a legtöbb elem még 2010-ben készült. Mondjuk az kifejezetten tetszik, hogy mostanában a műsorvezetők (nem csak Balázsék) és más hangok is feltűnnek a szpotokban. Nekem ez a 89.5 nyereményjátékos szpot Fragó Andrással is tetszik, bazmegolás ide vagy oda... A fő station voice-ot viszont cserélném, Bognár úrnak nagyon karakteres és kellemes orgánuma van, de az ő hangja a középkorú-nyugdíjas célcsoportú kertévéhez sokkal jobban passzol, mint egy fiataloknak szóló könnyűzenei rádióhoz. A R1-re egy fiatalosabb hang kéne, pl. Joó Gábor, Markovics Tamás, Bogdán Gergő, etc.