RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#191703  Szerző: almos629

Az elmúlt két hétben legalább 25 powerintro készült, ezeket legalább fél évig szokták használni, szóval a közeljövőben nem lesz arculatváltás a R1-en, legfeljebb alakítgatnak rajta. Rá is férne, a hírbed például már megérett a cserére szerintem.
 #191702  Szerző: knoskamatee

nermalcat írta: 2021.04.26. 22:51
potyi írta: 2021.04.26. 22:28 Én még egy arculati megújulást is vizionálok amúgy. Ideje is lenne, meg kézenfekvő is lenne.
Ezzel egyetértek, jó lenne lecserélni az egészet most már, a legtöbb elem még 2010-ben készült. Mondjuk az kifejezetten tetszik, hogy mostanában a műsorvezetők (nem csak Balázsék) és más hangok is feltűnnek a szpotokban. Nekem ez a 89.5 nyereményjátékos szpot Fragó Andrással is tetszik, bazmegolás ide vagy oda... A fő station voice-ot viszont cserélném, Bognár úrnak nagyon karakteres és kellemes orgánuma van, de az ő hangja a középkorú-nyugdíjas célcsoportú kertévéhez sokkal jobban passzol, mint egy fiataloknak szóló könnyűzenei rádióhoz. A R1-re egy fiatalosabb hang kéne, pl. Joó Gábor, Markovics Tamás, Bogdán Gergő, etc.
teljesen okés Bognár, hozzá nőt már Rádió 1 legalább 20 éve. és igenis tud fiatalos lenni, brutálisan jól csinálja. sőt még Kautzky is megtudta csinálni anno a Szolnok FM-en. úgyhogy Bogi, Széles Iza duót támogatom továbbra is. az új arculat pedig jöhet, ami valószínű, mert a mostani új powerintrokon hallani, hogy nem passzolnak bele ebbe a mostani arculatba.
 #191701  Szerző: nermalcat

potyi írta: 2021.04.26. 22:28 Én még egy arculati megújulást is vizionálok amúgy. Ideje is lenne, meg kézenfekvő is lenne.
Ezzel egyetértek, jó lenne lecserélni az egészet most már, a legtöbb elem még 2010-ben készült. Mondjuk az kifejezetten tetszik, hogy mostanában a műsorvezetők (nem csak Balázsék) és más hangok is feltűnnek a szpotokban. Nekem ez a 89.5 nyereményjátékos szpot Fragó Andrással is tetszik, bazmegolás ide vagy oda... A fő station voice-ot viszont cserélném, Bognár úrnak nagyon karakteres és kellemes orgánuma van, de az ő hangja a középkorú-nyugdíjas célcsoportú kertévéhez sokkal jobban passzol, mint egy fiataloknak szóló könnyűzenei rádióhoz. A R1-re egy fiatalosabb hang kéne, pl. Joó Gábor, Markovics Tamás, Bogdán Gergő, etc.
 #191700  Szerző: potyi

Adam írta:
Az az érdekes, hogy konzekvens kommunikációt nem lehetett eddig hallani vagy olvasni sehol. Hol Gyöngyös, hol Fehérvár hol Dunaújváros maradt ki a listából 😀

Konkrétan a Media1 cikkében Fehérvár nincs benne. Ma indult egy reklám spot a rádióban, amiben felsorolják a megszűnő frekiket, abban meg Gyöngyös nincs benne, ha jól emlekszem. Aztán Balazsek megint mást mondtak a múlt héten. A 7 freki, 6 vidéki város csak nem állt össze egyik kommunikációban sem 😀

Szóval én már csak május 5-én hiszem el, hogy mi lesz. A logikát nem annyira látom abban, hogy Gyöngyös miért marad, ha Fehérvár nem.
Már korábban szépen összeszedtük, mik a lehetőségek. Én még egy arculati megújulást is vizionálok amúgy. Ideje is lenne, meg kézenfekvő is lenne.
 #191699  Szerző: almos629

A holnapi NMHH napirendből szerintem minden ki fog derülni. :)
Az én tippem: 94.5 - leves; 87.9, 101.7, 90.4, 93.1 - Best FM; 96.4 - leves/új rockrádió, ami majd megy a 103.9-re, ha megnyerik
 #191698  Szerző: Adam

potyi írta: 2021.04.26. 21:56 https://media1.hu/2021/04/26/mi-lesz-a- ... csolatban/

Ezért a cikkért kár volt ennyi karaktert leütni. Ha már tippelünk, szerintem a 96.4 (egy időre) megszűnik, vagy már most ideiglenessel megy tovább, rajta valami mással. A 93.1, 96.7, 87.9, 90.4 gyanítom, Best FM lesz már május 5-től, a 101.7 pedig marad R1. A 94.5-ön pedig úgy gondolom, valami más indul.

Azért tippelem ezeket, mert a helyzet egy egyszerű hálózatba kapcsolódás megszüntetésével rendezhető (a 96.4 kivételével).
Az az érdekes, hogy konzekvens kommunikációt nem lehetett eddig hallani vagy olvasni sehol. Hol Gyöngyös, hol Fehérvár hol Dunaújváros maradt ki a listából 😀

Konkrétan a Media1 cikkében Fehérvár nincs benne. Ma indult egy reklám spot a rádióban, amiben felsorolják a megszűnő frekiket, abban meg Gyöngyös nincs benne, ha jól emlekszem. Aztán Balazsek megint mást mondtak a múlt héten. A 7 freki, 6 vidéki város csak nem állt össze egyik kommunikációban sem 😀

Szóval én már csak május 5-én hiszem el, hogy mi lesz. A logikát nem annyira látom abban, hogy Gyöngyös miért marad, ha Fehérvár nem.
 #191697  Szerző: potyi

https://media1.hu/2021/04/26/mi-lesz-a- ... csolatban/

Ezért a cikkért kár volt ennyi karaktert leütni. Ha már tippelünk, szerintem a 96.4 (egy időre) megszűnik, vagy már most ideiglenessel megy tovább, rajta valami mással. A 93.1, 96.7, 87.9, 90.4 gyanítom, Best FM lesz már május 5-től, a 101.7 pedig marad R1. A 94.5-ön pedig úgy gondolom, valami más indul.

Azért tippelem ezeket, mert a helyzet egy egyszerű hálózatba kapcsolódás megszüntetésével rendezhető (a 96.4 kivételével).
 #191689  Szerző: almos629

A R1-re mindig is jellemzők voltak a szabadszájúbb, merészebb promók. Ezzel a nagyon kocsmai stílussal én sem értek egyet, de az tény, hogy eléggé figyelemfelkeltő, márpedig az ilyen kampányoknak pont ez a céljuk.
 #191688  Szerző: Snake05

Ezzel a "vazze" szpottal megint túlmentek egy határon. Egyrészt ez az alpári stílus undorító, másrészt az nmhh ilyenért is szokott büntetni. Ha átmennek a 89.5-re, jó lenne, ha picit moderálnák magukat, mert nagyon nem mindegy, hogy 2031-ig vagy 2038-ig adhatnak rajta.
 #191687  Szerző: almos629

A hajdúsági frekiken újra szól a rendes adás és megint együtt szól mind az öt. Technikai probléma lehetett.
  • 1
  • 245
  • 246
  • 247
  • 248
  • 249
  • 1021