Sajnos nem tudok egyetéretni azzal, hogy géppel szerkesszünk zenét, mert az ízléstelenség netovábbja, amit kihoztak ebből most. PowerGold ide vagy oda, de ez így jelenleg senkinek nem szól. Nekem biztos nem. 
Korábban írtam, hogy ha az a feladat, hogy magyar zenei rádiót kell csinálniuk, akkor azt lehet jól, úgy, ahogy például évekig csinálta a 100% NL nevű holland adó (ma már nem 100%-ban hazait ad, de ez most irreleváns).
Én azt gondolom, hétfő óta közelít ehhez a Petőfi, tehát az irány jó. Popzenét kell adni, sok gold dallal, annak van közönsége. A többi kísérlet rádióban halott a mai korban. Néha itt-ott beleférhetnek újdonságok, mértékkel, óvatosan építve.
Tehát szerintem alakul.
Ami problémás:
- tényleg nem sikerül a weboldalra még egy logót se kitenni?
- tényleg nem futja egy social media menedzserre?
- vannak jobb etapok és rosszabb etapok a zenei szerkesztésben, sokkal kiszámíthatóbb zenei lista kellene, szélsőségek, kilengések nélkül, gondosan ügyelve az arányokra. pl. hétfő délelőtt fasza volt, kedd délelőtt már kaotikus, rossz irányba tolódtak az irányok. a clocknak szentnek és sérthetetlennek kellene lennie, és természetesen gépi szerkesztésnek.