RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#191489  Szerző: zenefalo

Adam írta: 2021.04.19. 21:34
potyi írta: 2021.04.19. 20:47 Nem, de az együttes lefedettségük se közelíti meg a 89.5-ét.
Pénzben gondoltam. Vagy ez egyenes arányban áll a lefedettséggel?
A költségeken további csökkenést fognak tudni elérni, ha megszűnik ezen a 6 adón a helyi műsor szerkesztése.
De ha Best Fm lesz ezeken a frekiken, ugyanúgy kell a helyi műsor, nem? Vagy nem egy kézben van az R1 és a Best? Bocs, ha hülyeséget kérdezek!
 #191483  Szerző: Adam

potyi írta: 2021.04.19. 20:47 Nem, de az együttes lefedettségük se közelíti meg a 89.5-ét.
Pénzben gondoltam. Vagy ez egyenes arányban áll a lefedettséggel?
A költségeken további csökkenést fognak tudni elérni, ha megszűnik ezen a 6 adón a helyi műsor szerkesztése.
 #191481  Szerző: potyi

Adam írta:
Rickykeee23 írta: 2021.04.19. 11:30 Rádió1 Plakátkommandó játék:
"Elindult a Rádió 1 #Plakátkommandó játéka!
Nyerj naponta Rádió 1-es ajándékcsomagot, vagy akár a fődíjat, 89.500 Ft-ot! Keresd a Rádió 1-es plakátokat Budapesten, Hatvanban, Székesfehérváron, Tatabányán vagy Dunaújvárosban; készíts egy közös fotót velük és töltsd fel (nyilvános!) postban a saját Facebook vagy Instagram oldaladra, amiben megjelölöd a Rádió 1-et! "

Nincs felsorolva Gyöngyös. Lehet, hogy ott akkor mégis marad a freki?
Fehérvár lesz gázos szerintem. Nyilván minel több frekit kell megszüntetni, ahova elér a 89,5, de ott nem jönnek jól a Széchenyi hegyi adók. Az M7-et áthidalja a 89,5-92,6 gond nélkül autoradioval, de bent a városban az épületek közt nem lesz a legjobb. Vagy felnyomják kicsit a powert a Széchenyi hegyen? Ha már Gyöngyös szoba került, inkább ott kellett volna megszüntetni, nem Fehérváron.
Igen, ezt kicsit elszámolták, de ha kicsit kipofozzák, azaz teljes szinkronba hozzák, vételkörzet-bővítéssé sorvasztják (helyi műsor off) a veszprémit, irányba teszik, tekernek egyet rajta, akkor máris meg van oldva a probléma. :)
Adam írta: 2021.04.19. 20:47 Ennek a 6 helyi frekvencianak (Székesfehérvár, Velence, Tatabánya, Dunaújváros, Hatvan, Gyöngyös) illetve a budapesti 96,4-nek a koncessziós díja összemérhető a 89,5 díjával szerintetek?
Nem, de az együttes lefedettségük se közelíti meg a 89.5-ét.
 #191480  Szerző: Braze

Braze írta: 2021.04.15. 12:58 Ha jól láttam, teljesítménynövelés is lesz, 77,6-ról 100 kW-ra.
Közben megtaláltam: a frekvenciaterv utolsó oldalán írják. Bár ez a max teljesítmény, a valóságban lehet ennél kevesebbel fognak sugározni, nem tudom. Az elérés nagyjából 100.000 fővel lesz több 2011-hez képest.
https://nmhh.hu/dokumentum/216617/budap ... lhivas.pdf
 #191479  Szerző: Adam

Ennek a 6 helyi frekvencianak (Székesfehérvár, Velence, Tatabánya, Dunaújváros, Hatvan, Gyöngyös) illetve a budapesti 96,4-nek a koncessziós díja összemérhető a 89,5 díjával szerintetek?
 #191478  Szerző: Rickykeee23

A Facebook post-nál felejtették le Gyöngyöst. Ma Geri mondta is meg csinált egy videót, hogy mely városok vesznek részt a játékban. Ő mondta Gyöngyöst. Amúgy igen, itt valamelyik elvtársunk írta, hogy erősítve lesz a 89,5. Mondjuk ez nem tudom mit jelent, de valószínűleg jót.

Nekem nincs esélyem 89,500 Ft-ra ebben a játékban :D
 #191476  Szerző: Snake05

kristikoma írta: 2021.04.19. 18:44 ... a jelszint 1dB-t(!) emelkedik csupán...
Kép
(sorry, én hülye vagyok ehhez)
 #191475  Szerző: kristikoma

[/quote]
Vagy felnyomják kicsit a powert a Széchenyi hegyen?
[/quote]
Valaki mintha írta volna, hogy a régebbi 77kW helyett 100 lesz a 89,5. Sok értelme nincs, a jelszint 1dB-t(!) emelkedik csupán, ettől még a távolabbi városokon belül nem lesz jobb a vétel, mint akár a Juventus, akár a Music FM alatt...
 #191471  Szerző: Adam

Rickykeee23 írta: 2021.04.19. 11:30 Rádió1 Plakátkommandó játék:
Nyerj naponta Rádió 1-es ajándékcsomagot, vagy akár a fődíjat, 89.500 Ft-ot! Keresd a Rádió 1-es plakátokat Budapesten, Hatvanban, Székesfehérváron, Tatabányán vagy Dunaújvárosban; készíts egy közös fotót velük és töltsd fel (nyilvános!) postban a saját Facebook vagy Instagram oldaladra, amiben megjelölöd a Rádió 1-et! "

Fehérvár lesz gázos szerintem. Nyilván minel több frekit kell megszüntetni, ahova elér a 89,5, de ott nem jönnek jól a Széchenyi hegyi adók. Az M7-et áthidalja a 89,5-92,6 gond nélkül autoradioval, de bent a városban az épületek közt nem lesz a legjobb. Vagy felnyomják kicsit a powert a Széchenyi hegyen? Ha már Gyöngyös szoba került, inkább ott kellett volna megszüntetni, nem Fehérváron.
 #191469  Szerző: Rickykeee23

Rádió1 Plakátkommandó játék:

• 1
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 1021