Adam írta:mbalazs írta: ↑2021.04.17. 22:46
Rickykeee23 írta: ↑2021.04.16. 19:00
Valami készülőben. Geri ma is mutatott be új számot. (azt hiszem többet is). Elkapta a fonalat a rádió. Csak így tovább! Most már csak néhány vidéki frekit kellene helyrehozni (engem mondjuk a mohácsi érdekel) aztán szerintem minden ok. Mixek ide vagy oda... Majd az is alakul gondolom..
Egyetértek! Folyamatosan hallgatok külföldi rádiókat és azokhoz képest nagyon le volt maradva a Rádió 1, de talán most sikerült felvenni a ritmust! Jó az irány!
Melyikhez / melyikekhez kepest volt lemaradva?
Más kérdés, hogy ha felvesz egy fonalat a rádió, akkor ahhoz hajlandó-e tartani is magát huzamosabb ideig, mert nekem az a tapasztalatom, hogy mióta megtörtént a nagy átvétel mind három csatornánál, csak a folyamatos próbálgatás megy, és egyáltalán nincs az a benyomásom, hogy lenne egy szikla szilárd koncepció ezek mögött a variálgatások között. Korábbi tapasztalatokból az se életszerű, hogy egy minőségi javulás pont a 89,5 elindulásával fog bekövetkezni.
Nem rég belehallgattam a BBC R1 péntek esti sávjába kiváncsiságból, ami mellesleg digitális dance csatornát is a indított nem rég, és rém kiábrándító, hogy itt már annak is örülni kell, ha itt tényleg újdonságokat mutatnak be, amíg ott ez különösebb felhajtás nélkül minden héten megtörténik...
Kellene ide a külföldi know-how: lehetnek itt időnként meglepetések, de 11 év rádiós vergődés után ez már kezd marha unalmas lenni.