RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#138194  Szerző: comet

Alakul igen. Mondjuk engem zavar,hogy a bal alsó sarokban a városok és hőmérsékletek nem férnek bele a képernyőbe. :sick:
 #138186  Szerző: markfelt

Pasa írta:Szerintem meg alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt. :)
Már csak annyi a baki, mint a többi tévében, és műsorok is vannak. Kezd hasonlítani az eddigi egyetlen hazai hírtévére (Hír TV), és reménykedek, hogy az onnan menekülők egy része majd itt landol. ;)
a magazinok valóban jók, főleg a turisztikai, azon csak ámultam. igaz, külső cég gyártja.
 #138185  Szerző: markfelt

Már csak annyi a baki, mint a többi tévében, és műsorok is vannak. Kezd hasonlítani az eddigi egyetlen hazai hírtévére (Hír TV), és reménykedek, hogy az onnan menekülők egy része majd itt landol. ;)
a magazinok valóban jók, főleg a turisztikai, azon csak ámultam. igaz, külső cég gyártja.
 #138184  Szerző: bd95

Hát azért szerintem még mindig az egészséges fölött van, tegnap is volt egy hasonló összeomlás, mint az első napon. Úgy látszik, nem tanulnak, és még mindig nincs B terv.. :S
 #138179  Szerző: Glenn

Szerintem meg alakul ez, mint púpos gyerek a prés alatt. :)
 #138151  Szerző: markfelt

viszont hajjakmeg, de a petőfi tv nekem bejön. tökre.
(az én vagyok itt végén még gajdics ottó is szóba került :D )
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 235