RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#82920  Szerző: RadiosJani

Nem tudom volt-e már, de ezen az oldalon a TOPS & HALFS címke
alatti szignálok között ráismertem a RÁDIÓ1 szignáljaira.
http://playjingles.com/

mondjuk engem ez nem zavar, csak meglepett
és gondoltam megosztom.
 #82606  Szerző: csadam

Mióta játsszák Pitbull feat. T-Pain - Hey babyt?
 #82523  Szerző: soge

djlacee írta:De mitől számítva? Tengerszinttől vagy az ottani talajszinttől?
a tengerszint feletti 40 méter azért elég mélyen van a föld alatt.
 #82522  Szerző: djlacee

De mitől számítva? Tengerszinttől vagy az ottani talajszinttől?
 #82508  Szerző: FLaci81

mlaszlo írta:
FLaci81 írta:Tényleg elindult a 95.1 elég gyengén lehet hallani észak észak keleti irányban, Pápán és környékén nem sikerült befognom, ha tényleg 1 kW-tal tolják, akkor vagy nem ott van az antennájuk ahol az N-Joy és Rádió Egerszegé, vagy ha ott van akkor nem abba az irányba néz az antennájuk amerre az N-Joy és Rádió Egerszeg, vagy a 3. variáció nem 1 kW-tal nyomulnak hanem kevesebbel.
Azt is vedd figyelembe, hogy a Rádió1 antennája az engedély szerint max. 43 méteren lehet, míg az N-Joyé jóval magasabban, 136 méteren.

Az N-Joy az nem egy 10 emeletes tetejéről sugároz?
Az meg max 40 méter ha jól tudom... de javíts ki ha nem így van, mert lehet, hogy én tudom rosszul.
 #82507  Szerző: mlaszlo

FLaci81 írta:Tényleg elindult a 95.1 elég gyengén lehet hallani észak észak keleti irányban, Pápán és környékén nem sikerült befognom, ha tényleg 1 kW-tal tolják, akkor vagy nem ott van az antennájuk ahol az N-Joy és Rádió Egerszegé, vagy ha ott van akkor nem abba az irányba néz az antennájuk amerre az N-Joy és Rádió Egerszeg, vagy a 3. variáció nem 1 kW-tal nyomulnak hanem kevesebbel.
Azt is vedd figyelembe, hogy a Rádió1 antennája az engedély szerint max. 43 méteren lehet, míg az N-Joyé jóval magasabban, 136 méteren.
 #82506  Szerző: FLaci81

Tényleg elindult a 95.1 elég gyengén lehet hallani észak észak keleti irányban, Pápán és környékén nem sikerült befognom, ha tényleg 1 kW-tal tolják, akkor vagy nem ott van az antennájuk ahol az N-Joy és Rádió Egerszegé, vagy ha ott van akkor nem abba az irányba néz az antennájuk amerre az N-Joy és Rádió Egerszeg, vagy a 3. variáció nem 1 kW-tal nyomulnak hanem kevesebbel.

Farkasgyepű felé Bakonyjákó után autózva úgy ahogy bejön és hallgatható, bár nem árt ha vevő jó vételi készséggel és antennával rendelkezik!

Veszprém felé haladva Farkasgyepű után a domb tetején már sajnos a Mária szól ugyanezen a frekin, de néha hallottam valami szlovák féle nyelvű adót is ugyanitt!

Ja és mintha megegyezne a műsor a veszprémi 94.6-tal (legalábbis 2 egymás utáni zenében koppra ugyanaz volt és egyezett).
 #82475  Szerző: Nickman

rmihaly76 írta:
LuciFerko írta:
admin írta:Elindult a zalaegerszegi 95.1!
Hol nézted? Veszprémi Máriával nem keveredik? :D
Siofokon nem... A Maria visz mindent :)
Siófokig biztos nem ér el ha még Keszthelyig sem. :S
 #82474  Szerző: asimov

LuciFerko írta:
admin írta:Elindult a zalaegerszegi 95.1!
Hol nézted? Veszprémi Máriával nem keveredik? :D
Siofokon nem... A Maria visz mindent :)
  • 1
  • 260
  • 261
  • 262
  • 263
  • 264
  • 482