RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#173620  Szerző: Roger

Egyébként csak a 94,8 akad?
 #173598  Szerző: kondalyuk

Tomi76 írta:Nem igaz,hogy ezt nem lehetne megoldani helyettesítéssel.
De meg lehetne oldani, viszont a Petőfi már egy jó ideje mellékvágányra van helyezve, gondolom nem véletlenül. Nem cél, hogy egy jó reggeli műsort készítsenek, csak az a kár, hogy alternatívát se akarnak nyújtani, mint 2016 előtt. Az ismétlés a legegyszerűbb és legolcsóbb megoldás, és gondolom odafenn azt mondták jól van ez így.

Nagyon sajnálom egyébként ezt a rádiót...értem én miért volt szükség az áthangolására, és azt is elfogadom, hogy most többen szeretik, mint régen, nagyobb közönségnek szól, csak a szakmaiságot hiányolom: A reggeli műsor hiánya, a gyenge szignálok. A műsorvezetők rá vannak kényszerítve a hülye témákra, kamu SMS-ek és Facebook bejegyzéseket olvasnak be. Minek?

Amennyire az MTVA egy kalap akarta hozni a Petőfi márkát, a Rádió annyira el is szakadt tőle. A Nagyszínpad fellépői közül már senkit sem vállal be, a Strand fesztivál fellépőinek 90%-a nincs rotációban. A Petőfi zenei díj fellépőinek felét kifütyülték tavaly a VOLT fesztiválon...valószínű azért, mert az ottani közönség nem egy Benjire volt felkészülve. Ezek lehet bagatell szempontoknak tűnnek, de ez olyan, mintha egy Lady Gaga koncertet a 99,5 Retró Rádió támogatna...vagy a Rock FM.

Remélem, hogy a Rádió1 további terjeszkedésével és az új országos adó indulásával a Petőfivel is kezdenek valamit. Nem feltétlen kell visszahozni az alter zenéket. Elég, ha célul tűzik ki, hogy alternatívát nyújtanak, némi közszolgálattal (ha már egyszer azok), de mindenképp legyen CÉLJA a rádiónak, hogy mit képvisel.
 #173575  Szerző: Tomi76

Nem igaz,hogy ezt nem lehetne megoldani helyettesítéssel.
 #173572  Szerző: moby67

Tomi76 írta:Tovább tart a reggeli műsorvezető hiány okozta agyon ismétlés. Ezt nem tudják/akarják megoldani?
Biztos új műsor készült.
"Hallgassuk újra a 2017-es évet" címmel.
:wailing:
 #173571  Szerző: Tomi76

Tovább tart a reggeli műsorvezető hiány okozta agyon ismétlés. Ezt nem tudják/akarják megoldani?
 #173533  Szerző: Tomi76

Hát én azért Illetve Bálintot is a jók közé sorolnám. Lendületes, pörgős a stílusa de szerintem pont ez a jó. Viszont Majoros Rita már nem kéne ide. A reggeli műsorban pedig még Balogh Esperes Ákost tudnám elképzelni.
 #173529  Szerző: kondalyuk

moby67 írta: Egyébként az egész TEAM cserére szorul, egyedül Dóri, Günther és a Peter Sharp aki ér valamit.
Olyan az egész mintha csak egy mostoha gyermeke lenne az MTVA-nak.
Szerintem pedig Meggyesi Gábor kiemelkedik az 2016-ban érkezett bandából. Érdemes meghallgatni, amikor helyettesít. Nem is értem, miért estére lett beosztva.
 #173515  Szerző: moby67

Tomi76 írta:Hát ez az állandó reggeli műsor ismétlése kiverte a biztosítékot rendesen a hallgatóknál. De nem véletlen. Ez az amit mondtam korábban amikor Mariann elment, hogy valaki tapasztalt, jó képességű műsorvezető társat kellene leültetni Levi mellé mert ha ő nem lesz, vége a "show"-nak. Hát vége is lett. Jövőre ha akar hallgatót a rádió a reggeli sávban akkor ezt orvosolni kell, mert ez így nagyon karcsú lesz, ha Levente ilyen vagy olyan ok miatt távol marad reggelente.
A Facebook bejegyzésekben is sérelmezik, persze válasz nélkül.
Egyébként az egész TEAM cserére szorul, egyedül Dóri, Günther és a Peter Sharp aki ér valamit.
Olyan az egész mintha csak egy mostoha gyermeke lenne az MTVA-nak.
 #173513  Szerző: Attis

Kovi02 írta:
Attis írta:
Kovi02 írta:Péccsel(103,7) mi történt? Gyengén,monóban szól,ugyanonnan minden más adó tökéletes RDS+ST-
Nálam továbbra is RDS+ST, de borzalmasan szól.
Itt valamiért sokkal gyengébb, a hangzásvilágon meg sokat nem sok minden ronthat. :D
Most már jó.
  • 1
  • 265
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 625