RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#173512  Szerző: Kovi02

Attis írta:
Kovi02 írta:Péccsel(103,7) mi történt? Gyengén,monóban szól,ugyanonnan minden más adó tökéletes RDS+ST-
Nálam továbbra is RDS+ST, de borzalmasan szól.
Itt valamiért sokkal gyengébb, a hangzásvilágon meg sokat nem sok minden ronthat. :D
 #173510  Szerző: Attis

Kovi02 írta:Péccsel(103,7) mi történt? Gyengén,monóban szól,ugyanonnan minden más adó tökéletes RDS+ST-
Nálam továbbra is RDS+ST, de borzalmasan szól.
 #173507  Szerző: Kovi02

Péccsel(103,7) mi történt? Gyengén,monóban szól,ugyanonnan minden más adó tökéletes RDS+ST-
 #173501  Szerző: Tomi76

Hát ez az állandó reggeli műsor ismétlése kiverte a biztosítékot rendesen a hallgatóknál. De nem véletlen. Ez az amit mondtam korábban amikor Mariann elment, hogy valaki tapasztalt, jó képességű műsorvezető társat kellene leültetni Levi mellé mert ha ő nem lesz, vége a "show"-nak. Hát vége is lett. Jövőre ha akar hallgatót a rádió a reggeli sávban akkor ezt orvosolni kell, mert ez így nagyon karcsú lesz, ha Levente ilyen vagy olyan ok miatt távol marad reggelente.
 #173393  Szerző: altermanus

kukac írta:Ha már elhatároztam, hogy egész este karácsonyi zene fog szólni, akkor talán érdemes lett volna kicsit többet bepakolni, hogy ne kelljen szerencsétlen hallgatónak tételesen legalább háromszor meghallgatni ugyanazt...
Petőfi Rádió - A Te Slágered :troll:
 #173383  Szerző: kukac

Ha már elhatároztam, hogy egész este karácsonyi zene fog szólni, akkor talán érdemes lett volna kicsit többet bepakolni, hogy ne kelljen szerencsétlen hallgatónak tételesen legalább háromszor meghallgatni ugyanazt...
 #173243  Szerző: noartist

LuciFerko írta:
Tomi76 írta: Ja semmi extra, még novemberben ilyen néven emlegették https://24.hu/media/2017/11/15/ez-lehet ... adio-neve/ , azért tettem idézőjelbe.
Hm de tényleg, mit tudnak csinálni, ha "POP FM" névre van már védjegy és foglaltak a domainek is?
A legegyszerűbb megoldás, hogy eleget tesznek a tulajdonos követeléseinek. Bár én kikerülném, és egy másik, hasonló domént regisztrálnék, majd a rádióban azt promóznám rommá, hogy eszébe ne jusson senkinek a popfm.hu-t bepötyögni. Jajj, mennyire off ez itt...

update: a védjegy már persze izgalmasabb kérdés, mint egy domain.
 #173238  Szerző: Sakál

1. A profi rádiók viszonylag kevés zenét játszanak sokszor
2. Best of, nem pedig best off
 #173237  Szerző: LuciFerko

Tomi76 írta: Volt már rá példa.
Mire gondolsz? Kap egy "visszautasíthatatlan" ajánlatot a domain tulajdonosa?
 #173236  Szerző: Tomi76

LuciFerko írta:
Tomi76 írta: Ja semmi extra, még novemberben ilyen néven emlegették https://24.hu/media/2017/11/15/ez-lehet ... adio-neve/ , azért tettem idézőjelbe.
Hm de tényleg, mit tudnak csinálni, ha "POP FM" névre van már védjegy és foglaltak a domainek is?
Megoldják. Volt már rá példa.
  • 1
  • 266
  • 267
  • 268
  • 269
  • 270
  • 625