RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#125840  Szerző: kukac

Jaha, legalabb akkora jelentosegu, mint az "amit soha nem jatszanek le"-topic... :)
 #125837  Szerző: markfelt

egon2 írta:Kedves Mimi:Az álom rádió topikban folytatjuk az ott nem OFF topik,ugye?
jézusom, ilyen topic van? :DDDDDDDDD
letagadom, h én vagyok az admin
 #125824  Szerző: LuciFerko

asimov írta:Pécs (104,6/H pol/5,6 kW) is megy.
Ahhoz képest, hogy majnem pontosan a dipól(om) déli minimum pontjára esik az adó iránya, elég jól jön, kicsi zaj van csak a vételben.
Lehet csinálni az új bandscan-okat :)
http://www.youtube.com/watch?v=EjiATbMOA-8
:|
 #125821  Szerző: egon2

Kedves Mimi:Az álom rádió topikban folytatjuk az ott nem OFF topik,ugye?
 #125820  Szerző: mimi

egon2 írta:Csokie:Én is eltudnék képzelni ,hogy a nóta mellé a Dankó Rádió a zenei palettájára vegye fel a 60as,70es évek slágereit,valamint ,mivel igény erre is lenne a mulatós zenét!
befejeztétek mostmár
 #125819  Szerző: zenefalo

Most dinamikus? Megy DANKO_SZAMCIME?? Vagy csak RT-ben?[/quote]
Most is statikus! _DANKO__ A számcím pedig RT-ben :)
 #125817  Szerző: kukac

A ps-ben biztos hogy nem fog menni, mert teljesen szabvanytalan. A rt-ben allitolag van ahol megy, en nem tudom, mert csak a gyulait lattam.
 #125815  Szerző: Gyurii

zenefalo írta:
Gyurii írta:
kukac írta:A gyulain nem. Statikus.
Azt kérdezem, hogy a többin viszont dinamikus az RDS, vagy RT-be küldik a számcímét? :gülü2:
100,8 és 98,6(Pest),99,8 (Kékes) statikus az RDS,korábban a pesti 98,6 is csak statikus volt.
Most dinamikus? Megy DANKO_SZAMCIME?? Vagy csak RT-ben?
 #125814  Szerző: zenefalo

Gyurii írta:
kukac írta:A gyulain nem. Statikus.
Azt kérdezem, hogy a többin viszont dinamikus az RDS, vagy RT-be küldik a számcímét? :gülü2:
100,8 és 98,6(Pest),99,8 (Kékes) statikus az RDS,korábban a pesti 98,6 is csak statikus volt.
 #125812  Szerző: asimov

Pécs (104,6/H pol/5,6 kW) is megy.
Ahhoz képest, hogy majnem pontosan a dipól(om) déli minimum pontjára esik az adó iránya, elég jól jön, kicsi zaj van csak a vételben.
Lehet csinálni az új bandscan-okat :)
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 81