Zoey írta:Jó döntés volt szerintem, hogy megcserélték a hírekben a közlekedési infókat és az időjárást. Szerintem voltak olyanok - hozzám hasonlóan , akik az időjárás után nyonták is ki/át a rádiót, így viszont muszáj kivárni az útinfókat, mivel az időjárás érdekel, és ez utána közvetkezik.
Más. Csizinszky Éva hangja nagyon irritál. Sose voltam nagy rajongója.
nem azért cserélték meg, hogy muszáj legyen kivárni, hanem azért mert az útinform prioritást élvez az időjárással szemben, az a kérdés, hogy eredetileg mért nem így csinálták!
Csizinszky teljes egészében nem kell a Neoba.Ideje lenne a z újítás ,mert lassan beszürkül a rádió.Elvileg azért nyerték meg a frekvenciát,hogy rádiót üzemeltessenek és jobban mint az elődeik.Hát ez az utóbbi időben nem igen jön össze.Talán elfelejtették,hogy mit vállaltak ?Vagy jó magyar szokás szerint,amíg nem érjük el célunkat addig hajtunk és ha elértük( frekvenciát megnyerték),akkor nem költünk rá és tojunk az egészre ..
szerintem se kell, én sem szeretem!
elvileg... gyakorlatilag meg másért. Ahogy naaagyon régen már írtam az itt elégedetlenkedőknek, hogy az az újítási mizéria, amivel mindkét rádió indult az be fog sz@rni. A két előző kereskedelmi rádió iszonyatosan nagy pénzeket költött kutatásokra ( A Sláger még többet, mint a Danu) és nem véletlenül játszották azokat a zenéket, annyiszor, amilyeneket és ahányszor. Akkor ha ők már kialakították a profiljukat, ami x millió embernek bejött mért akar jönni valaki és megmondani, hogy ez igy sz@r , nem így kell?! tessék, itt az eredmény! Az a rádió, ami többmindent hagyott meg elődjéből, most az áll nyerésre és ez nem a Neo!
A Class nagyon is jól csinálta, a megszokottságot építette át egy kicsit, úgy adta be az embereknek, hogy csak aprókat változtatott, mért , tesztelt, változtatott,... A Neo meg belebukott a "na majd mi megváltjuk a magyar hallgatókat arc"-ba.
Lehet futni a szekér után és beismerni, hogy a magyarnak a nagyon új-at nem adod le a torkán, mert pofánver, nem kicsit