RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#171892  Szerző: kondalyuk

Buda Marci pont azért volt jó, mert más alternatívát nyújtott a többi reggeli műsorhoz képest. És itt most nem feltétlenül az ő személyére gondolok. Akkor is tetszett, amikor Leier Tímea vagy Juhász Bálint helyettesítette. Nem kell mindenáron 2-3 ember szerintem.
 #171889  Szerző: Tomi76

Persze, kibírjuk de ha már így alakult, akkor most kellene valami nagyon jó csapatot összeszedni. Én szívesen hallgattam a reggeli műsort, már csak azért is mert Bocsi eszmefuttatásait valamint Balázsék nyerítését nehezen viselem, de azért az tény, hogy eléggé súlytalan volt e két ébresztős műsor mellett a Talpra Magyar. Szóval ha már úgy alakult, hogy újra kell építeni az egészet, akkor az legyen ütős.
 #171887  Szerző: mikrofonos

Akkor most válság van?
Nekem Harsányi Levi nem rossz, csak éppen az zavar, hogy mindenütt ő van. Szerintem a reggeli rádiós szereplés egész embert kívánna.
Mariann távozását kibírjuk.
 #171884  Szerző: noartist

Tomi76 írta:Na Harsányi Levente egyedül maradt miután Peller Mariann is otthagyja a reggeli műsort. Persze borítékolható, hogy azért valakit keresnek társműsorvezetőnek , mert egyedül véleményem szerint lehetetlen reggeli műsort csinálni.
Akár Levit is lecserélhetnék.

Bocsi.
 #171883  Szerző: Tomi76

Na Harsányi Levente egyedül maradt miután Peller Mariann is otthagyja a reggeli műsort. Persze borítékolható, hogy azért valakit keresnek társműsorvezetőnek , mert egyedül véleményem szerint lehetetlen reggeli műsort csinálni.
 #171880  Szerző: Tomi76

kondalyuk írta: Személy szerint hétfőn én megbolondultam a 12 órás Hétvégén eszembe jutottál műsortól...de ez egy szubjektív vélemény.
Hát szó ami szó valóban nem igen tudták, hogy mivel töltsék ki ezt a "rendhagyó" napot. Igazából kíváncsi is voltam rá, hogy vajon mi lesz a délutáni kínálat, hiszen a két slágerlista is lement szombat, vasárnap, valamint a Dalra Magyar is megvolt vasárnap este. Én mondjuk egy extra rontom bontom-ra is számítottam volna. Viszont azért zeneileg nem volt rossz, szélesebb volt a skála, voltak régebben pörgetett zenék is. Néha a szükség törvényt bont nem is sül el rosszul. Bár ez tényleg csak a zenékre érvényes ebben az esetben.
 #171874  Szerző: kondalyuk

Elnézést kérek, el szoktam olvasni, de nem tűnt fel...mobilról mindig félrepötyögök. 2016-ra gondoltam, és arra, hogy szerintem a jelenlegi helyzet NEM jó :)
 #171851  Szerző: altermanus

Sakál írta:
kondalyuk írta:...2006 februárjában teleszórták mainstream zenékkel a Petőfit...
Viszont a Petőfire ráférne még pár finomhangolás, mert a jelenlegi katyvasz szerintem jó.
Legközelebb olvasd el szerintem, mit írtál le, mielőtt elküldöd. Gondolom 2016, illetve "szerintem NEM jó" akart lenni.
:lol:
 #171850  Szerző: Sakál

kondalyuk írta:...2006 februárjában teleszórták mainstream zenékkel a Petőfit...
Viszont a Petőfire ráférne még pár finomhangolás, mert a jelenlegi katyvasz szerintem jó.
Legközelebb olvasd el szerintem, mit írtál le, mielőtt elküldöd. Gondolom 2016, illetve "szerintem NEM jó" akart lenni.
 #171822  Szerző: noartist

Szerintem igazából fogalma sincs az MTVA-nak, hogy mit kezdjen a Petőfivel. Zeneileg alapvetően már jó lett, de a műsorvezetés, műsortükör olyan unalmas és egysíkú, hogy az valami hihetetlen. Olyan nagy nevek vannak náluk, mint Iller Bálint és Szilágyi Zsolt, de ócska, "neked mi a kedvenc ételed?"-jellegű "témák" mennek a legtöbbször, és ez minden kreativitás, le is van tudva a műsorvezetés.

Egyszerűen kellemetlen már hallgatni, mert semmi, de semmi nem tartja ott az embert. Maximum az, hogy semmi mást nem fog a rádió.

A reggeli műsorról inkább nem nyilatkozom.
  • 1
  • 278
  • 279
  • 280
  • 281
  • 282
  • 627