RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#169821  Szerző: LuciFerko

pocsolya írta: helyi rádió szint Üzbegisztánban.

:gülü2:
Mostanában csomót hallgatom az Oriat FM-et és egész jó. :D
 #169807  Szerző: pocsolya

Tiszttartó Titusz csak a fizetését veszi fel, vagy csinál is valamit? Alig van változás, továbbra is tele van ismeretlen, béna, magyar dalokkal, 5-6 és 19-21 közt hallgathatatlan az egész.

A hír-, időjárás-, közlekedés bed röhejes, 50.000 forintos stock csomag.

Ez a kickoff meg, amivel a zenei órák indulnak, alsó kategóriás, vidéki, helyi rádió szint Üzbegisztánban.

:gülü2:
 #169668  Szerző: mikrofonos

Sakál írta:
Tomi76 írta:Előre is elnézést kérek ha a kérdésem amatőr lesz, de nem értek hozzá ugyanakkor annál jobban érdekel a dolog. Szóval munkám miatt sokat dolgozom éjszakai műszakban és ilyenkor mindig a Petőfit hallgatom. Jók a zenék, folyamatosan mennek, nincs reklám, hírek és műsorvezető. Ez szerintem egy éjszakai időszakban a legjobb. De az érdekelne, hogy ez technikailag, hogy néz ki? Teljesen a számítógépre van bízva minden, a zene a szignálok? Vagy azért ezt felügyeli valami kolléga? Köszönöm előre is a választ!
Igen, teljesen a gépre van bízva, miután gyaníthatóan előtte összerendezgették az egészet. Az adáslebonyolító szoftverekben előre össze lehet rakni a komplett műsorokat (akár napokra előre, megszólalásokkal, hírekkel, reklámokkal is), és ezt a gép szépen lejátssza beavatkozás nélkül.
Én még ennél is érdekesebbnek tartom a Bartók Rádió éjszakai programját a Notturno-t, ahol külföldről jön a zenei anyag. (ha jól tudom az "Euroradido" nevű komolyzenére szakosított szervezet állítja össze, talán Londonban) Ezt műholdról leveszik megvannak a kapcsolási pontok és köztes időket pontosan kímért konfokkal töltik ki azok a kulturális adók amelyek így adnak éjszaki porogramot.
 #169644  Szerző: Tomi76

Értem. Köszi a választ! ;)
 #169640  Szerző: Sakál

Tomi76 írta:Előre is elnézést kérek ha a kérdésem amatőr lesz, de nem értek hozzá ugyanakkor annál jobban érdekel a dolog. Szóval munkám miatt sokat dolgozom éjszakai műszakban és ilyenkor mindig a Petőfit hallgatom. Jók a zenék, folyamatosan mennek, nincs reklám, hírek és műsorvezető. Ez szerintem egy éjszakai időszakban a legjobb. De az érdekelne, hogy ez technikailag, hogy néz ki? Teljesen a számítógépre van bízva minden, a zene a szignálok? Vagy azért ezt felügyeli valami kolléga? Köszönöm előre is a választ!
Igen, teljesen a gépre van bízva, miután gyaníthatóan előtte összerendezgették az egészet. Az adáslebonyolító szoftverekben előre össze lehet rakni a komplett műsorokat (akár napokra előre, megszólalásokkal, hírekkel, reklámokkal is), és ezt a gép szépen lejátssza beavatkozás nélkül.
 #169634  Szerző: Tomi76

Előre is elnézést kérek ha a kérdésem amatőr lesz, de nem értek hozzá ugyanakkor annál jobban érdekel a dolog. Szóval munkám miatt sokat dolgozom éjszakai műszakban és ilyenkor mindig a Petőfit hallgatom. Jók a zenék, folyamatosan mennek, nincs reklám, hírek és műsorvezető. Ez szerintem egy éjszakai időszakban a legjobb. De az érdekelne, hogy ez technikailag, hogy néz ki? Teljesen a számítógépre van bízva minden, a zene a szignálok? Vagy azért ezt felügyeli valami kolléga? Köszönöm előre is a választ!
 #168261  Szerző: noartist

Még mindig borzalom a stream minősége.

2017 van, jó reggelt! Vagy nincs rá pénz?
 #168259  Szerző: djlacee

Killer és Zizi szerintem a legjobb műsorvezetők az egész rádióban
 #168253  Szerző: kondalyuk

Vicces, egyébként én nem is a reggeli trióra gondoltam, hanem a napközbeni műsorvezetőkre.
Továbbá számomra érthetetlen, hogy a tavalyi új bagázs tagjai közül az egyik (szerintem) legtehetségesebb miért egy esti mixműsorban ül.
  • 1
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 625