pocsolya írta: helyi rádió szint Üzbegisztánban.Mostanában csomót hallgatom az Oriat FM-et és egész jó.

pocsolya írta: helyi rádió szint Üzbegisztánban.Mostanában csomót hallgatom az Oriat FM-et és egész jó.
Sakál írta:Én még ennél is érdekesebbnek tartom a Bartók Rádió éjszakai programját a Notturno-t, ahol külföldről jön a zenei anyag. (ha jól tudom az "Euroradido" nevű komolyzenére szakosított szervezet állítja össze, talán Londonban) Ezt műholdról leveszik megvannak a kapcsolási pontok és köztes időket pontosan kímért konfokkal töltik ki azok a kulturális adók amelyek így adnak éjszaki porogramot.Tomi76 írta:Előre is elnézést kérek ha a kérdésem amatőr lesz, de nem értek hozzá ugyanakkor annál jobban érdekel a dolog. Szóval munkám miatt sokat dolgozom éjszakai műszakban és ilyenkor mindig a Petőfit hallgatom. Jók a zenék, folyamatosan mennek, nincs reklám, hírek és műsorvezető. Ez szerintem egy éjszakai időszakban a legjobb. De az érdekelne, hogy ez technikailag, hogy néz ki? Teljesen a számítógépre van bízva minden, a zene a szignálok? Vagy azért ezt felügyeli valami kolléga? Köszönöm előre is a választ!Igen, teljesen a gépre van bízva, miután gyaníthatóan előtte összerendezgették az egészet. Az adáslebonyolító szoftverekben előre össze lehet rakni a komplett műsorokat (akár napokra előre, megszólalásokkal, hírekkel, reklámokkal is), és ezt a gép szépen lejátssza beavatkozás nélkül.
Tomi76 írta:Előre is elnézést kérek ha a kérdésem amatőr lesz, de nem értek hozzá ugyanakkor annál jobban érdekel a dolog. Szóval munkám miatt sokat dolgozom éjszakai műszakban és ilyenkor mindig a Petőfit hallgatom. Jók a zenék, folyamatosan mennek, nincs reklám, hírek és műsorvezető. Ez szerintem egy éjszakai időszakban a legjobb. De az érdekelne, hogy ez technikailag, hogy néz ki? Teljesen a számítógépre van bízva minden, a zene a szignálok? Vagy azért ezt felügyeli valami kolléga? Köszönöm előre is a választ!Igen, teljesen a gépre van bízva, miután gyaníthatóan előtte összerendezgették az egészet. Az adáslebonyolító szoftverekben előre össze lehet rakni a komplett műsorokat (akár napokra előre, megszólalásokkal, hírekkel, reklámokkal is), és ezt a gép szépen lejátssza beavatkozás nélkül.