Béci09 írta:Szerintem pedig, óriási hiba lenne kivenni a Live mixet!nermalcat írta: ↑2021.03.26. 21:42 Sziasztok! Szerintem kirúgták Lotfi Begit, már az gyanús volt nekem, hogy harmadik hete van szabadságon, de pár napja már a szignálokból is kivágták a nevét és Geri sem említi meg sosem, úgy konferálja be a zenéket, mintha ő lenne a DJ, pl. "indítom Tiesto-tól a The business-t". Ti mit gondoltok erről?Nekem eddig fel sem tűnt, de belehallgattam az utolsó pár Live mixbe a honlapon, és tényleg eltűntek a Begis swepperek. Mérget azért nem vennék rá, hogy elküldték, mert ennél a cégnél csak akkor biztos bármi, ha már megtörtént. Minden esetre nem lenne példátlan a szabadság alatti kirúgás, lásd Revolution, StrongR, Retro Reggel. Úgy gondolom, hogy ez egy aljas és gyáva megoldás, és rohadtul inkorrekt, hogy a műsorvezetők el sem tudnak köszönni a hallgatóktól. Magát a Live mixet viszont nem sajnálnám egyáltalán, az esetek döntő többségében elkapcsolási faktor volt nálam. Ha viszont egy újabb mixműsor jönne a helyére, akkor továbbra is kerülni fogom a R1-et ebben a sávban.
A számomra megfelelő műsorrács valahogy így nézne ki:
10h-14h: női műsorvezető (Mák Kata / Kiss Márti / esetleg Majoros Rita, ha őt is elküldik a Petőfitől)
14h-18h: Attis
18h-20h: Gergő
20h-21h: DS TOP40
21h-22h: DS mix
22h-24h: WIM
Egyedül abban az egy órában hallgatom rendszeresen a rádiót, sok-sok újdonság szokott a Live Mixben szólni.