RADIOSITE Fórum

• Class FM

#95468  Szerző: greg

Ákos a Petőfin tényleg jobb volt, nekem valahogy nem jön be a fülemnek erre a hírbedre az ő orgánuma, nem Classos :D
 #95465  Szerző: Zoey

Nekem pont Ákos hangja, stílusa jön be jobban. Egyébként néhány napja még az MR2-n hallottam. Ugye lehetséges?!? :blush:
És ki helyett is van ő?
 #95464  Szerző: greg

nincs rossz hangja, de szerintem nem a ClassFM-re való. Zoli - Ákos 1:0
 #95429  Szerző: greg

Na és ki helyett jött? Fel tudja valaki venni/tenni a 12-es híreit? Thx!
 #95428  Szerző: Pihe

Egy új hírolvasó van Hunyad Ákos.
 #95109  Szerző: aderzone

FLaci81 írta:A Kabhegyi adókkal valami van, mintha gyengébben adnának, összevissza sisteregnek az autómban (Class, Neo, Petőfi , a Kossuth az passz azt nem néztem), még a Kronehit is jobban bejön mint ezek, pedig eddig fordított volt a helyzet, de az RDS problem az megjavult hálistennek.
antennah@ahrt.hu <-ide írd meg a problémádat
 #95104  Szerző: csadam

FLaci81 írta:A Kabhegyi adókkal valami van, mintha gyengébben adnának, összevissza sisteregnek az autómban (Class, Neo, Petőfi , a Kossuth az passz azt nem néztem), még a Kronehit is jobban bejön mint ezek, pedig eddig fordított volt a helyzet, de az RDS problem az megjavult hálistennek.
Én is meg tudom erősíteni, a Neóval nincs ilyen gond, de a Petőfi meg a Class az valami borzalom...
 #95083  Szerző: FLaci81

A Kabhegyi adókkal valami van, mintha gyengébben adnának, összevissza sisteregnek az autómban (Class, Neo, Petőfi , a Kossuth az passz azt nem néztem), még a Kronehit is jobban bejön mint ezek, pedig eddig fordított volt a helyzet, de az RDS problem az megjavult hálistennek.
 #94937  Szerző: mlaszlo

Pihe írta:A 22-órás hírek kétszer ment le :D közben meg elindult a slágerlista következő órája :D

http://www53.zippyshare.com/v/4391698/file.html
Ezt én is hallottam :)
Mostanában volt pár hiba a Class FM-en, valamelyik nap reggel a Morning show alatt leállt az internet elérésük és az sms faluk, adás közben volt olyan is, hogy 5-10 másodpercre csak sistergés jött be, mintha kikapcsolt volna az adó. Tegnap reggel elindult 2-3 másodperc egy számból, majd hirtelen csönd lett fél percre, utána néhányból pár másodperces részlet össze-vissza, végül elindult valami teljesen más, mint ami előtte fel lett konferálva.
  • 1
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 510