RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#86861  Szerző: Snake

van még pár db /ha szeretnéd beépíteni
 #86857  Szerző: asimov

Nalam a sarbogardi R1 csak akkor jon (es akkor is jo gyengen.. rosszabb pozicioban vagyok) amikor -netan- kiesik a marcali n-joy.. :) Jok azok a kf szurok!
A Jemni Melodie tavolsagra es teljesitmenyre nezve is jo jelolt.
A stream-jet mar delutan konyvjelzoztem. (bele is hallgattam persze, es legalabbis sanszosak) A marcali N-Joy a par nappal ezelotti adocsere ota zajosabban jon, gyengebb a jel.

Koszi a tippet!
LuciFerko írta:87.9: Rádió 1 Sárbogárd
a 88.0 szerintem a Jemne Melodie lesz!
 #86848  Szerző: LuciFerko

87.9: Rádió 1 Sárbogárd
a 88.0 szerintem a Jemne Melodie lesz!
 #86845  Szerző: asimov

.. de ki kicsoda, ember?? :D (pld. 87.9-en mi jon nalad?)
Nem akarom elkiabalni... hamarosan lesz rds-es es foleg a meglevonel sokkal jobb muszaki parameterekkel biro radiom es ezzel talan sikerul azonositani azt a neha beugro adot is.
Kb. tiz perce megint "beugrott" az N-Joy helyere a kerdeses ado, ugy 6-7 masodperc idotartamra. Kellemes rockzene ment, a "lajtosabb" fajtabol.
LuciFerko írta:
rmihaly76 írta:Par perce ujabb n-joy "elnyomas".. most azonban konnyuzene szolt.
Amig bejott a masik ado (kb 5 masodperc) a vetelminoseg kifogastalan volt! (Kellene az az rds... )
Csináltam egy új gyors scant: http://www.youtube.com/watch?v=dZivB-F-jIs

Ezen a tuneren nincs RDS, ez egy régi Sony. Nem volt lelki erőm átkábelezni. :)
 #86812  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Par perce ujabb n-joy "elnyomas".. most azonban konnyuzene szolt.
Amig bejott a masik ado (kb 5 masodperc) a vetelminoseg kifogastalan volt! (Kellene az az rds... )
Csináltam egy új gyors scant: http://www.youtube.com/watch?v=dZivB-F-jIs

Ezen a tuneren nincs RDS, ez egy régi Sony. Nem volt lelki erőm átkábelezni. :)
 #86802  Szerző: asimov

Par perce ujabb n-joy "elnyomas".. most azonban konnyuzene szolt.
 #86801  Szerző: asimov

Reggel egy rockzenet sugarzo ado par masodpercekre teljesen elnyomta a marcali (88.0) N-Joy-t. Nyaron is volt neha ilyen, es mindig reggel, illetve kora reggel es minden esetben rockzene szolt. Mintha magyar rockzenere is emlekeznek.
Vagy valaki egy FM transzmitterrel jatszik (itt csak magasra kiemelt celantennaval jon az N-joy, "standard" antennakal csak savzaj van 88.0-an) vagy a terjedes van neha jatekos kedveben..
kerdes: tud valaki, 88.0-an mukodo, jobbara rockzenet sugarzo adorol?
 #86509  Szerző: asimov

Transzmitterre gondolok en is.
Teljesen tiszta, sztereo adas volt. Mar indultunk az autojaval "bemerni" az adot, csak az kozben elhallgatott.
Indul macska-eger harc.. :)
LuciFerko írta:
rmihaly76 írta:Ismeros par perce "jelentette" azt, hogy 103.7-en magyar, jobbara mulatos zeneket nyom valaki az eterbe (sztereo adas, RDS nincs) Kettonk kozott kb. 2 km. tavolsag van es nalam mar nem jon be az adas, ezert valoszinuleg helyi jatszadozas (vagy athallas...) lehet ez. Legutobb, mult vasarnap hallottak eloszor.
Otlet?
Akkor szerintem mp3-as transzmitter lesz. Mennyire erősen jön nála?
 #86493  Szerző: LuciFerko

rmihaly76 írta:Ismeros par perce "jelentette" azt, hogy 103.7-en magyar, jobbara mulatos zeneket nyom valaki az eterbe (sztereo adas, RDS nincs) Kettonk kozott kb. 2 km. tavolsag van es nalam mar nem jon be az adas, ezert valoszinuleg helyi jatszadozas (vagy athallas...) lehet ez. Legutobb, mult vasarnap hallottak eloszor.
Otlet?
Akkor szerintem mp3-as transzmitter lesz. Mennyire erősen jön nála?
  • 1
  • 288
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 541