Nem gondoltam, hogy valaha hallani fogom a magyar éterben.
Glenn írta:Én is hasonlóan amúgy, bár a Retrot, Slágert is újabban sokat hallgatom. Élvezd ki, amíg lehet. A rádiós piac folyamatosan változik.Béci09 írta: ↑2021.02.24. 21:34Egyébként Balázsékat most már tényleg nyugdíjba kéne küldeni, teljesen ki vannak égve, nincsenek normális témáik, gyakorlatilag a széklettel, szellentéssel és nemiszervekkel való "viccelődésből" áll ki az egész, ráadásul nem illik, és soha nem is illett a R1 arculatába, 2016 őszén még olyan sweeperek voltak, hogy "nálunk zenés a reggel", meg "sok a duma, Bochi?"...Mintha direkt csinálnák, hiszen cégen belül ott a "Best FM, ahol csak igazán zene megy".
Én reggel ha zenét akarok, csak Best FM, ha szöveget, csak Jazzy. Tíz után már jöhet a Rádió 1 is, de van, aki akkor már sz@rik rá...
Béci09 írta: ↑2021.02.24. 21:34Egyébként Balázsékat most már tényleg nyugdíjba kéne küldeni, teljesen ki vannak égve, nincsenek normális témáik, gyakorlatilag a széklettel, szellentéssel és nemiszervekkel való "viccelődésből" áll ki az egész, ráadásul nem illik, és soha nem is illett a R1 arculatába, 2016 őszén még olyan sweeperek voltak, hogy "nálunk zenés a reggel", meg "sok a duma, Bochi?"...Mintha direkt csinálnák, hiszen cégen belül ott a "Best FM, ahol csak igazán zene megy".