RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#166612  Szerző: markfelt

Itt az április, és a mai playlist alapján nőtt a gold és recurrent dalok aránya.

Logikus, jó lépésnek tűnik.
 #166503  Szerző: markfelt

Minden műsor címe Petőfire, vagy munkásságára utal. Nézz utána jobban. Nekem ezzel van a legkevésbé bajom, kreatív, de nem zavaró.

Ugyanakkor azt fenntartom, hogy a kátyúból csak úgy lehetne kirángatni ezt a rádiót, ha nevet változtatnának (nyilván vele együtt mennének a műsorcímek is).

Nekem nem tűnik Ö3 hasonmásnak, teljesen más formátum a kettő, más célcsoporttal. Igaz, a Petőfin elég sok a szépséghiba, ahogy írtam is.
 #166501  Szerző: altermanus

Szerintem az egész egy katasztrófa...
Minek nevezzelek?? Petőfi negyvenes? Rontombontom mixek? Petőfi Összes? (talán verse?). Hát egy katasztrófa a műsorcímek, a műsorvezetők - kivéve Harsányi Levente (épp most mondtam ellent magamnak a régebbiekben) -, de könyörgöm... Két műsor van ami emlékeztet Petőfi Sándorra (Ha már egyszer el lett róla nevezve). Eszembe Jutottál és a Talpra Magyar, való valamennyire Petőfire utal... Zenei kínálat Európából ugyan az mint az Ö3, de lehetne egy kis örökzöld zene is napi 2x-3x... Nem Szécsi Pálra, meg Karádi Katalinra gondolok, hanem aminek értelme is lenne, LGT, Piramis, Bikini - Fagyi (úgy is itt a szezonja lassan). Nem azt mondom, hogy csak ilyen legyen, de szerintem, ha már ~eltanulták a kereskedelmi rádiózást~ akkor legyen benne valami kultúra, zenetörtének menet közbe... 1 nap hallgattam bele a változás óta... az összes közszolgálati értékét elveszítette.
.
Mellesleg az ,,Eszembe Jutottál" egy kívánságműsor?
 #166497  Szerző: markfelt

A megújulás előtti Petőfiben lehetett volna találni neki helyet, Boros Csaba, mint műsorvezető nem rossz, mondhatni, kellemes meglepetés, de a műsor rémes, koncepciótlan, felesleges.

7-kor még bőven lenne hallgató, de így lekopnak egy pillanat alatt, és ez a mixműsornak is árt.

Legyen inkább egy napi toplista 8-9-ig, a délután i műsor tartson 8-ig, a magyar zenét meg tolják le éjjel.

Országos rádiónak úgyis 0-24 közt kell hozni a 35%-ot, nem 5-23 közt.
 #166489  Szerző: markfelt

Senkit nem szeretnék megbántani, de a "Minek nevezzelek" egyáltalán nem való ide. Esetleg heti műsorként, vagy éjszakára/hajnal 5-6 közé.
 #166169  Szerző: Milán

szblcs írta:Iller Bálint kamu SMS-ei, ugyanazokkal a nevekkel, jó előre dolgozva. Továbbra is...
Ez annyira hiteles, mint Gregál Tamás a 88.7 Balaton Rádión :troll:
 #166150  Szerző: altermanus

Hát én nem tudom... vagy velem van a baj, vagy azzal, hogy nincs más ,,országos zenei" rádió!
1) Jönnek Harsányi Leviék, akiknek fel kellene vidítani, de ez nem sikerült.
2) Aztán jönnek szblcs által vélt kamuSMSek
3) Délután azt mondja a műsorvezető, hogy ,,hazavezetünk"! Jajdejó, nem kell fognom a szervókormányt!
Adásproci rosszabb mint volt...
a zenei kínálat még elmegy..., bár rég nem az rádió mint 10 éve kezdődött...
 #166123  Szerző: Sakál

szblcs írta:
Sakál írta:
szblcs írta:Iller Bálint kamu SMS-ei, ugyanazokkal a nevekkel, jó előre dolgozva. Továbbra is...
Ezt honnan tudod ilyen biztosan? Amúgy meg olyan, mintha Iller Bálintra haragudnál személyesen emiatt. :D
Dehogy haragszom én, de annyira valószerűtlen és kamu szagú, hogy már fáj.

"Cucu üzeni Pötyinek, hogy szereti", stb.

Ha több hallgatót kapcsolna be, hitelesebb lenne.
Na igen...
  • 1
  • 289
  • 290
  • 291
  • 292
  • 293
  • 625