RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#190224  Szerző: Beci45

asr27 írta: 2021.02.15. 16:29 Atya úristen!
Egy újabb Robi? :S
Azok a zenék, amiket felsoroltál, nagyon nem illenek az arculatba, és a rádió szlogenjéhez sem!
Szóljanak azok a Best-en, de nem a R1-en!
Ja igen, mert a Party Rock Anthem meg a Lisa Pure/Dj Dove- Rainfalls illik. Bocsi, amit Sivák válogat be az mind beleillik, amit én Robiként mondok meg semmiképp. Értem a logikád..
 #190221  Szerző: potyi

A komenista Kossuthon bejátszót cserélünk, modernkori kerrádión power introt updatelünk. Fogadd el. ;)
 #190220  Szerző: shadoe

Komolyan mondom, Grétsy László sírva vinné el a diákjait olyan mondatok után, ahol power introkkal és bedekkel ápdétoljuk az alanyt és az állítmányt. Egyesek inkább írnák ki az egészet angolul, akkor még olvasható is lenne, és értelme is lenne.
 #190214  Szerző: asr27

Atya úristen!
Egy újabb Robi? :S
Azok a zenék, amiket felsoroltál, nagyon nem illenek az arculatba, és a rádió szlogenjéhez sem!
Szóljanak azok a Best-en, de nem a R1-en!
 #190213  Szerző: Beci45

potyi írta: 2021.02.15. 13:43
Beci45 írta:Egyénként nem értem miért elavult szignálokról beszéltek, mikor Fly 16-óta kb. az összeset lecserélte és Sivák azóta majdnem az összeset meghagyta.
Mert 2011 óta ugyanazok az alap vokális elemek (Topformat), és már rémisztően elfáradtak, ráadásuk pl. az újabb, pár éves bedekkel nem is passzolnak össze. Power introkat pedig MINDEN zene elé nem teszünk, pláne óraindító kickoff után nem indítunk powerintrós dalt... meg műsorvezetői megszólalás után se ilyen mértékben.

Más: a weboldalon nem kéne updatelni az albumborítókat? A Retron sikerült megugrani, a Besten és a R1-en nem, csak a régebben importált daloknál vannak.

Kép
Na igen, de Fly sose rakott power introt órakezdő után, ez Sivák óta van. A vokális elemek meg Sivák óta sem változtak nagyon, nem?

Valóban zavaró, hogy nem állították be normálisan a borítókat.
 #190210  Szerző: potyi

Beci45 írta:Egyénként nem értem miért elavult szignálokról beszéltek, mikor Fly 16-óta kb. az összeset lecserélte és Sivák azóta majdnem az összeset meghagyta.
Mert 2011 óta ugyanazok az alap vokális elemek (Topformat), és már rémisztően elfáradtak, ráadásuk pl. az újabb, pár éves bedekkel nem is passzolnak össze. Power introkat pedig MINDEN zene elé nem teszünk, pláne óraindító kickoff után nem indítunk powerintrós dalt... meg műsorvezetői megszólalás után se ilyen mértékben.

Más: a weboldalon nem kéne updatelni az albumborítókat? A Retron sikerült megugrani, a Besten és a R1-en nem, csak a régebben importált daloknál vannak.

Kép
 #190209  Szerző: Beci45

Ha már Taio Cruz- Higher és régebbi zenék: Tök jó lenne hallani mondjuk egy Bishop Briggs- Higher után mondjuk egy Flo Rida- Right Round-ot, vagy egy Americanot vagy egy jó Innát. A David Guetta klasszikusokat is hiányolom...Amúgy ezeket vehetnék még elő: Gym Class Heroes- Stereo, Cobra Starship- Make Me Feel is nagyon régen ment. El tudnék képzelni 1-2 régebbi Shakirát vagy Jennifer Lopezt is mondjuk. Ja és a Pitbull zenéket is teljesen elfelejtették...
 #190207  Szerző: Beci45

Egyénként nem értem miért elavult szignálokról beszéltek, mikor Fly 16-óta kb. az összeset lecserélte és Sivák azóta majdnem az összeset meghagyta.
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 1021