noartist
asr27 írta: ↑2021.02.15. 16:29 Atya úristen!Ja igen, mert a Party Rock Anthem meg a Lisa Pure/Dj Dove- Rainfalls illik. Bocsi, amit Sivák válogat be az mind beleillik, amit én Robiként mondok meg semmiképp. Értem a logikád..
Egy újabb Robi?![]()
Azok a zenék, amiket felsoroltál, nagyon nem illenek az arculatba, és a rádió szlogenjéhez sem!
Szóljanak azok a Best-en, de nem a R1-en!
potyi írta: ↑2021.02.15. 13:43Na igen, de Fly sose rakott power introt órakezdő után, ez Sivák óta van. A vokális elemek meg Sivák óta sem változtak nagyon, nem?Beci45 írta:Egyénként nem értem miért elavult szignálokról beszéltek, mikor Fly 16-óta kb. az összeset lecserélte és Sivák azóta majdnem az összeset meghagyta.Mert 2011 óta ugyanazok az alap vokális elemek (Topformat), és már rémisztően elfáradtak, ráadásuk pl. az újabb, pár éves bedekkel nem is passzolnak össze. Power introkat pedig MINDEN zene elé nem teszünk, pláne óraindító kickoff után nem indítunk powerintrós dalt... meg műsorvezetői megszólalás után se ilyen mértékben.
Más: a weboldalon nem kéne updatelni az albumborítókat? A Retron sikerült megugrani, a Besten és a R1-en nem, csak a régebben importált daloknál vannak.
![]()
Beci45 írta:Egyénként nem értem miért elavult szignálokról beszéltek, mikor Fly 16-óta kb. az összeset lecserélte és Sivák azóta majdnem az összeset meghagyta.Mert 2011 óta ugyanazok az alap vokális elemek (Topformat), és már rémisztően elfáradtak, ráadásuk pl. az újabb, pár éves bedekkel nem is passzolnak össze. Power introkat pedig MINDEN zene elé nem teszünk, pláne óraindító kickoff után nem indítunk powerintrós dalt... meg műsorvezetői megszólalás után se ilyen mértékben.