RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#164585  Szerző: markfelt

Szerintem nem rossz a reggeli műsor, pörgős, de nem erőltetett, és főleg nem tahó. Én újabban őket hallgatom.
 #164493  Szerző: altermanus

nyikolaj írta:Kardos Janó egy zeneszerző/szövegíró zenész. Főként gitáron játszik. Egyébként az MTVA és a Vajna birodalom R1 nem tesó kapcsolatban állnak? U.ahhoz a csapathoz,politikai oldalhoz tartoznak,tehát olyan nagy ellenségeskedés nem lehet. Max Sebestyén Balázs stílusa ami sok embernek nem tetszik..kortól,nemtől,politikai oldaltól függetlenül.
Akkor pontosítsunk! Kardos Horváth Jánosnak hívják official nevén! itt hívnám fel a figyelmet a méltán a petőfi rádió által futtatott dalaikra amit ,,kaukázus zenekar"-ként végeztek! Nagy slágerei voltak például a ,,Szalai Éva" és a ,,Teszkó" (így leírva, nem angolosan), sőt még a ,,21" és a ,,Lift" című dalukat is játszották műsoridőtől függetlenül!
[Magánvélemény: Annak ellenére, hogy a Lift c. dal burkoltan politikai korrupcióra próbálja felhívni a figyelmet, elég sokszor lehetett hallani 2009 tavaszán, független attól, hogy milyen idő sáv volt!]
Kardos Horváth János - Wikipédia
Őszintén szólva egyszer hallgattam bele, hát nekem az a véleményem, hogy előre felveszik, és bejátsszák... nem hiszem, hogy élő (nem bestof adás volt szerintem múlt héten). nekem ez jött le...
 #164483  Szerző: nyikolaj

Kardos Janó egy zeneszerző/szövegíró zenész. Főként gitáron játszik. Egyébként az MTVA és a Vajna birodalom R1 nem tesó kapcsolatban állnak? U.ahhoz a csapathoz,politikai oldalhoz tartoznak,tehát olyan nagy ellenségeskedés nem lehet. Max Sebestyén Balázs stílusa ami sok embernek nem tetszik..kortól,nemtől,politikai oldaltól függetlenül.
 #164473  Szerző: noartist

Ismét belehallgattam a Talpra magyarba, és basszus, ez továbbra is borzalmas. Erőltetett, ócska poénok, saját magának tapsot indító műsorvezető, aki úgy tűnik, ezzel próbálja nyomatékosítani, hogy hoppá, itt egy poén csattant el az imént. Vagy olyasmi.
Jani ki? De tényleg! Három megszólalást hallgattam figyelmesen, és egyetlen egyszer szólalt csak meg, akkor is csak mutatott valami képet a többi műsorvezetőnek. Ő egyébként ki :question: , mert 2 másik blokkban meg sem szólalt egyszer sem. Műsorvezető egyáltalán, vagy programigazgató, stb?
Én Balázsékat nem szívleltem túlzottan sosem, de az elég kemény, hogy pont az MTVA szólt be nekik. Talán a saját házuk táján söprögessenek először.

Zeneileg egyébként nagyon rendben van.
 #164104  Szerző: djlacee

Jóreggelt, az csak 9 és 10 óra között olyan ultrapopuláris. Javaslom, hallgass bele később, és/vagy hallgass bele csütörtökön, amikor meg classic mix megy
 #164103  Szerző: altermanus

Kovi02 írta:Ma este kíváncsiságból belehallgattam az "ország mixműsorába" és ezeket a zenéket hallottam:
Kygo - Firestone
Alesso - I Wanna Know
Robin Thicke - Blurred Lines
Jasmine Thompson - Adore
Black Eyed Peas - Where Is The Love 2016

Ezt komolyan gondolják? (meg mintha nem is mix ment volna,hanem csak zenék egymásután berakva az adásgépbe,és annyi)

Még a Play Radio-n minden nap lemennek ugyanezek a zenék.
úgy tűnik igen... de Karányiék jobban tolták...
 #164102  Szerző: Kovi02

Ma este kíváncsiságból belehallgattam az "ország mixműsorába" és ezeket a zenéket hallottam:
Kygo - Firestone
Alesso - I Wanna Know
Robin Thicke - Blurred Lines
Jasmine Thompson - Adore
Black Eyed Peas - Where Is The Love 2016

Ezt komolyan gondolják? (meg mintha nem is mix ment volna,hanem csak zenék egymásután berakva az adásgépbe,és annyi)

Még a Play Radio-n minden nap lemennek ugyanezek a zenék.
 #163817  Szerző: altermanus

adam1400 írta:Bent vannak most Leviék vagy mikor lesznek?
BM idejében ilyenkor Best Of adás szokott menni...
 #163813  Szerző: adam1400

Bent vannak most Leviék vagy mikor lesznek?
  • 1
  • 292
  • 293
  • 294
  • 295
  • 296
  • 625