Igen, arra a hurrikánra gondolok, szerintem nagyon sz*r, Begi többi dalának a színvonalát még csak meg sem közelíti, és ezen semmilyen DJ remixe sem tud segíteni. A Sunglasses in the house mashup viszont nagyon jó lett, nem tudom ezt pl. miért nem teszi rotációba Juhász, ha már Nigelstately meg Willcox mehet. És a DS TOP40-et is vissza kéne hozni, mert mióta megszűnt, nincs napi slágerlista (ill. a tiszttartó TOP 15 van, de gondolom, továbbra is a TOP 40-ükkel egy színvonalon áll). A WIM és a DS is kapna két órát, így lenne korrekt.
Béci09 írta: ↑2021.03.01. 19:38Valóban a WIM-re gondoltam. Jó lenne ha rövidebb lenne, és helyette a DS lenne hosszabb.Adam írta: ↑2021.03.01. 19:23 Szerintem nincsen semmi baj a 10 éves zenék jatszasaval. Ellenben azzal a viszonylag új magyar zenevel, amiben Knézy Jenő ordítja hogy olimpiai bajnok Magyarország, na azzal van. Botrány...Az ordibálás rettenetes, nem értem, hogy miért a klippet adják le. A dal viszont a R1 többi magyar zenéjéhez képest szerintem egész jó, a "21", a "hurrikán" meg Berkes Olivér borzalmával viszont ki lehetne kergetni a világból, ha valamelyik megszólal, fél másodpercen belül elkapcsolok a R1-ről, és általában aznap már nem is térek vissza. Nem tudom ilyenekkel minek égetik magukat.Adam írta: ↑2021.03.01. 19:23 A DS soha nem volt kétórás, így arra nem lehet VISSZAallni. Két órásra lehetne csökkenteni ebben egyetértünk...Dehogynem volt, 2016-2019 között 20-22-ig volt a DS és 22-24-ig a djfactory. Szerintem te a WIM-re gondoltál.

A Gáspár Laci Majka féle hurrikánra gondolsz? Nekem egyébként nincs nagy gondom vele, különösen a Discoshit remix jó.