RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#189833  Szerző: Béci09

gomba2010 írta: 2021.01.10. 12:31 szegyen amit az a pojaca baligj istvan vilmos lemuvel nap mint nap, a hulye eroltetett pojenjaival azt hiszi vicces pedig rohadtul nem az. es en meg azt hittem hogy fazekas lacikat a hulye kalendariumaval nem lehet alulmulni. hat tevedtem.
Béci09 írta: 2021.01.08. 12:30 Hajdúsági helyi sávval mi a fene törtét?? Eddig szinte csak zene volt rajta pár másodperces Kovács Ákos megszólalásokkal, most meg egyetlen zene volt az óra elején, azóta pedig a hajdúszoboszlói polgármester évértékelőjét adják... " rádió 1 - itt valóban csak igazi mai sláger megy" Hát a f...t. :x Amúgy ennek mi lehet az oka? Volt valami törvénymódosítás január 1-től, és amiatt kell ennyi pofázás? Azt mondjuk nem hiszem, mert a nyíregyin továbbra is Balogh Vili van, és ugyanannyit beszél, mint eddig.
Anyukáddal/ról beszéljél így! (Tiltsátok ki szerintem, ettől értelmes megnyilvánulásra nem lehet számítani.)
 #189827  Szerző: Garfield

gomba2010 írta: 2021.01.10. 12:31 szegyen amit az a pojaca baligj istvan vilmos lemuvel nap mint nap, a hulye eroltetett pojenjaival azt hiszi vicces pedig rohadtul nem az. es en meg azt hittem hogy fazekas lacikat a hulye kalendariumaval nem lehet alulmulni. hat tevedtem.
Szerintem jobb lesz, ha visszafogod magad, mert ezek a rádiósok nagy valószínűséggel egy kicsikét többet tettek le az asztalra, mint te 11 évesen. Még írni sem tudsz normálisan, de azért másokat úgy szidsz, mint a bokrot, csak azért, mert nem tetszik a műsoruk. Ne hallgasd a Best fm-et, ha ennyire utálod a műsorvezetőit! Ennyi. (Amúgy ez nem is tartozik ide, ez a Rádió 1 topik.)
 #189819  Szerző: gomba2010

szegyen amit az a pojaca baligj istvan vilmos lemuvel nap mint nap, a hulye eroltetett pojenjaival azt hiszi vicces pedig rohadtul nem az. es en meg azt hittem hogy fazekas lacikat a hulye kalendariumaval nem lehet alulmulni. hat tevedtem.
Béci09 írta: 2021.01.08. 12:30 Hajdúsági helyi sávval mi a fene törtét?? Eddig szinte csak zene volt rajta pár másodperces Kovács Ákos megszólalásokkal, most meg egyetlen zene volt az óra elején, azóta pedig a hajdúszoboszlói polgármester évértékelőjét adják... " rádió 1 - itt valóban csak igazi mai sláger megy" Hát a f...t. :x Amúgy ennek mi lehet az oka? Volt valami törvénymódosítás január 1-től, és amiatt kell ennyi pofázás? Azt mondjuk nem hiszem, mert a nyíregyin továbbra is Balogh Vili van, és ugyanannyit beszél, mint eddig.
 #189802  Szerző: Béci09

Garfield írta: 2021.01.08. 13:21
Szerintem csak elcsesztek valamit és az éjszakai helyi sáv ment le délután. Abban szokott sok pofázás lenni, hogy a vállalt szövegarány meglegyen.
Remélem tényleg csak ez történt, a R1-en már így is csak a délutáni helyi műsorok és a DISCOSHIT az, ami hallgatható számomra. Az a mázli, hogy pont olyan városban élek, ahol jó a helyi sáv. Tudtommal nem sok ilyen ilyen van.
 #189794  Szerző: Garfield

Szerintem csak elcsesztek valamit és az éjszakai helyi sáv ment le délután. Abban szokott sok pofázás lenni, hogy a vállalt szövegarány meglegyen.
 #189793  Szerző: Béci09

Hajdúsági helyi sávval mi a fene törtét?? Eddig szinte csak zene volt rajta pár másodperces Kovács Ákos megszólalásokkal, most meg egyetlen zene volt az óra elején, azóta pedig a hajdúszoboszlói polgármester évértékelőjét adják... " rádió 1 - itt valóban csak igazi mai sláger megy" Hát a f...t. :x Amúgy ennek mi lehet az oka? Volt valami törvénymódosítás január 1-től, és amiatt kell ennyi pofázás? Azt mondjuk nem hiszem, mert a nyíregyin továbbra is Balogh Vili van, és ugyanannyit beszél, mint eddig.
 #189767  Szerző: shadoe

Garfield írta: 2021.01.05. 22:34 25. Rácz Gergő/Orsovai Reni - Mostantól
24. Nea - Some say
23. Regard - Ride it
22. Diplo - On my mind (Perple Disco Machine Remix)
21. BENEE - Superlonely
20. Martin Garrix - Higher ground
19. Lost Frequencies - Love to go
18. Becky Hill/Sigala - Heaven on my mind
17. Kasza Tibi/Dér Heni - Ez annyira te
16. Jason Derulo/Jawsh 685 - Savage Love
15. Kygo/Tina Turner - What's love got to do with it
14. Robin Schulz - Alane
13. Ava Max /Lauv/Saweetie- Kings and queens part 2
12. Robin Schulz - In your eyes
11. Pamkutya - Testvérem
10. Meduza/Dermot Kennedy - Paradise
9. Follow The Flow - Tavasz
8. Lotfi Begi/Burai - Háborgó mélység 2
7. Joel Corry/MNEK - Head & Heart
6. Surf Mesa/Emilee - Ily
5. Master KG - Jerusalema
4. Dua Lipa - Physical
3. DJ Junior/Revolution - Disco's hit in the house (Disco's hit remix)
2. Disco's hit - Sunglasses
1. Topic/A7S - Breaking Me
Jó lista. Hasonló a zenei ízlésünk.
 #189763  Szerző: Garfield

potyi írta: 2021.01.01. 13:57 Ez jó ötlet! Jöjjön az én listám:

01: Korda György - Reptér
02: Korda György - Fehér galamb
03: Korda György - Virágeső
04: Korda György feat. Balázs Klári - Ha annyi forintosom lenne
05: Korda György - Rozsda lepi már az emlékeimet
06: Korda György feat. Balázs Klári - Találd ki gyorsan a gondolatom
07: Korda György - Lady Karnevál
08: Korda György - Csak szép lehetek, de okos nem
09: Korda György feat. Balázs Klári - Barátok, amíg élünk
10: Korda György - Haver a nőkkel jól vigyázz
:ayfkm:
 #189761  Szerző: Garfield

25. Rácz Gergő/Orsovai Reni - Mostantól
24. Nea - Some say
23. Regard - Ride it
22. Diplo - On my mind (Perple Disco Machine Remix)
21. BENEE - Superlonely
20. Martin Garrix - Higher ground
19. Lost Frequencies - Love to go
18. Becky Hill/Sigala - Heaven on my mind
17. Kasza Tibi/Dér Heni - Ez annyira te
16. Jason Derulo/Jawsh 685 - Savage Love
15. Kygo/Tina Turner - What's love got to do with it
14. Robin Schulz - Alane
13. Ava Max /Lauv/Saweetie- Kings and queens part 2
12. Robin Schulz - In your eyes
11. Pamkutya - Testvérem
10. Meduza/Dermot Kennedy - Paradise
9. Follow The Flow - Tavasz
8. Lotfi Begi/Burai - Háborgó mélység 2
7. Joel Corry/MNEK - Head & Heart
6. Surf Mesa/Emilee - Ily
5. Master KG - Jerusalema
4. Dua Lipa - Physical
3. DJ Junior/Revolution - Disco's hit in the house (Disco's hit remix)
2. Disco's hit - Sunglasses
1. Topic/A7S - Breaking Me
 #189756  Szerző: potyi

Ha esetleg van ilyen, akkor azt is elárulhatná, miért szól rettenetesen a központi, hálózatos FM adás a miskolci és balatoni frekiken...
  • 1
  • 297
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 1021