RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#162474  Szerző: Dawe1797

Ma délután elég jó terjedés volt, és a Petőfit sikerült befognom RDS-sel a 93.5-ön. Érdekes, mert a frekvencia.hu oldal szerint nem is ad ezen a frekin.
 #162280  Szerző: altermanus

admin írta:Bocsánat, mindenkit felvilágosítanék, hogy a közösségi média vállalati oldalai nem a szólásszabadságért létrejött terek, ahol mindent le lehet írni és ki lehet mondani, hanem tkp. az adott cég, termék, szolgáltatás interaktív reklámoldalai.

Én értem, hogy szar, ha kimoderálnak, de ezt ki kellett moderálni. Szakmailag (nem rádiós, hanem online marketing) az volt helyes.
jah... világos... :yes:
 #162279  Szerző: markfelt

Bocsánat, mindenkit felvilágosítanék, hogy a közösségi média vállalati oldalai nem a szólásszabadságért létrejött terek, ahol mindent le lehet írni és ki lehet mondani, hanem tkp. az adott cég, termék, szolgáltatás interaktív reklámoldalai.

Én értem, hogy szar, ha kimoderálnak, de ezt ki kellett moderálni. Szakmailag (nem rádiós, hanem online marketing) az volt helyes.
 #162275  Szerző: altermanus

kukac írta:
admin írta:
altermanus írta:A Petőfi rádió nem bírja a kritikus hangokat
Úgy tűnik nem hagytak fel a kritikákkal, csak a kritikusokat blokkolták...
Social Media alapok, 1. fejezet: tiltsd a trollt, hideold a negatív kommentet (úgyhogy fórumadminként megbuktam, csak ugye miután a Siteból semmi pénz nincs és nem is lesz, miért moderáljak úgy, ahogy kéne, amíg másokat nem zavar?).

Nem látok én emögött semmi egyebet.
A jó szíved fog egyszer a sírba tenni! :troll:
a negatív kritika is kritika, vélemény... aki kritizál annak gondolom van véleménye...
De nem ez a lényeg... azt csinálnak vele amit akarnak, nem hallgatom többet ott a Rádió Rock, de vissza ide
Egy idő után amúgy is abba hagyták volna. Viszont ha már elvileg jogállamba élünk, és egy országos adóról beszélünk, akkor azért kell bannolni a profilokat, mert negatív véleményük van? én is kapok negatív kritikákat egy 25 ezer like-ot számoló oldalon, mégsem bannolom őket (pedig jóval többen vannak, mint akik dicsérnek). Egyszerűen nem érdekel, de minden ember más...
 #162251  Szerző: dkemeny77

kukac írta:
admin írta:
Social Media alapok, 1. fejezet: tiltsd a trollt, hideold a negatív kommentet (úgyhogy fórumadminként megbuktam, csak ugye miután a Siteból semmi pénz nincs és nem is lesz, miért moderáljak úgy, ahogy kéne, amíg másokat nem zavar?).

:lool:
 #162206  Szerző: kukac

admin írta:

#162198  Szerző: markfelt

#162196  Szerző: altermanus

A Petőfi rádió nem bírja a kritikus hangokat
  • 1
  • 298
  • 299
  • 300
  • 301
  • 302
  • 625