Jozsfm964 írta:Az még érdekelne, hol lehetne megreklamálni a Class fm hangminőségét? Iszonyatosan rosszul szól az adó, néha nagyon torzít!Egy rádió hangminőségének a megítélése sok esetben eléggé szubjektív. Sok mindentől függ. Rádió oldaláról is akár különböző lehet más-más frekvenciákon, ahogy csadam is írta. Ez az adóberendezésnek is köszönhető, gyanítom nem mindenhol egyforma az adó.
Dinamika az teljesen elveszik! A dalok részletessége pocsék! Írtam a médiahatóságnak de ők egy sablont küldtek arra hivatkozva hogy biztos a vétel rossz. De könyörgöm nem a vétel a rossz!!!
Választ előre is köszi! Nem igaz hogy nem veszik észre!
Függhet a te rádiód és hozzá kapcsolt hangfal minőségétől és egyéb dolgoktól (például van e EQ, vagy valamilyen hangzásbeállítás). Lehet, hogy egy hangzásbeállítás jó 3 adónál és a negyediknél meg nem. Másik, hogy mindenkinek más-más ebben is az "ízlése". Sokan például azt mondják, hogy a NEO milyen jó, mert sok benne a basszus, ami nekem is tetszik, de huzamosabb hallgatás után én nem tudom elviselni. Amit én tenni szoktam, hogy ha nem tetszik, akkor állítok a hangszínen, az sokat segít, és még a legbutább autórádiók nagy része is képes erre