RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#73058  Szerző: Richmonde

Annyira simán azért nem hiszem :) inkább az egri 101,9 volt az :)
 #73057  Szerző: Szd96

miért, mi a a baj? :D
 #73052  Szerző: nyikolaj

Na neeeee!!! ^^
 #73048  Szerző: LuciFerko

Szd96 írta:A Székesfehérvárin ment 10 perce a Club Can't handle me? Mert akkor a 101.8-at sikerült fognom Diósgyőrben :shock:
simán lehet :)
 #73008  Szerző: Szd96

A Székesfehérvárin ment 10 perce a Club Can't handle me? Mert akkor a 101.8-at sikerült fognom Diósgyőrben :shock:
 #73003  Szerző: djlacee

Alisca Rádió 1-en meg Swedish House Mafia -tól kértek egy számot, amit nem is ők csináltak (de most eszembe nem jut a címe) és így is adta le a műsorvezető :lol:
 #73002  Szerző: Gyurii91

TG írta:
lájkoló írta:Ez a Pinke Attila olyan kibírhatatlanul, fülsértően ***, hogy megáll az ész! Nem értem mit keres ott! Dévényi D-vel kezet foghatnak.
Osztom..bár van egy ötletem, hogy a Dévényi miért/hogyan kerülhetett oda..
Meg mire van akkora flegma dumájuk? Úgy konferálnak fel egy 2007-es számot, mintha tegnap jött volna ki. Arra nem is beszélve, hogy akkor már 3x adták aznap.) VICC! ^^
 #72999  Szerző: TG

lájkoló írta:Ez a Pinke Attila olyan kibírhatatlanul, fülsértően ***, hogy megáll az ész! Nem értem mit keres ott! Dévényi D-vel kezet foghatnak.
Osztom..bár van egy ötletem, hogy a Dévényi miért/hogyan kerülhetett oda..
 #72998  Szerző: lájkoló

Ez a Pinke Attila olyan kibírhatatlanul, fülsértően szar, hogy megáll az ész! Nem értem mit keres ott! Dévényi D-vel kezet foghatnak.
 #72803  Szerző: FLaci81

LuciFerko írta:talán eddig az engedélyezettnél többel ment és visszavetették? :blush:
Ezt tartom valószínűnek.
  • 1
  • 300
  • 301
  • 302
  • 303
  • 304
  • 482