RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#159769  Szerző: noartist

admin írta:
kukac írta:
admin írta:Már megint jóval több a magyar zene, mint kéne. Hallgathatatlan selejt 90%-uk.
...hmmm a múltkor még szerinted szakmailag rendben volt...
Amit teljesen érthetően és magyarul írtam előzőleg, azt jelenti, hogy eddig mintha jó lett volna, de most megint olyan fos kezd lenni, mint február előtt. :)
Február előtt mi volt a gond vele?

Egyébként, ha már a hangzásra panaszkodtunk a Class FM topicban: HÁNYINGER a Petőfi online streamje. Gusztustalan, AM-szintű, semmilyen hang nincs a helyén. 80 (+7) milliárdból erre futja, úgy tűnik.
 #159768  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:Már megint jóval több a magyar zene, mint kéne. Hallgathatatlan selejt 90%-uk.
Amit teljesen érthetően és magyarul írtam előzőleg, azt jelenti, hogy eddig mintha jó lett volna, de most megint olyan fos kezd lenni, mint február előtt. :)
 #159760  Szerző: kukac

Gyurii írta:Humorosba szántan én is, de komolyan oké, hogy nincs helyi adó nem is kell hisz Bartok AF-en ugralva, Class FM meg stabilan JÓL hallgatható, de a Petőfi menetközben olyan, mintha tropoval hallgatnám.. Egy megyeszékhelyen sztem ciki, és megengedhetetlen.

(Vételi paraméter ha teljesen megegyezne a 101,6 Class-al, akkor szó nem érné a ház elejét..)

Ui.: "Papíron egyforma..?!" :blush:
Békéscsaba tudtommal nem tartozik a Komádi (és Szentesi) Petőfi vételkörzetébe, tehát olyasmit hiányolsz, ami nem is kell hogy legyen.
 #159759  Szerző: kukac

#159722  Szerző: markfelt

Már megint jóval több a magyar zene, mint kéne. Hallgathatatlan selejt 90%-uk.
 #159549  Szerző: Gyurii

Humorosba szántan én is, de komolyan oké, hogy nincs helyi adó nem is kell hisz Bartok AF-en ugralva, Class FM meg stabilan JÓL hallgatható, de a Petőfi menetközben olyan, mintha tropoval hallgatnám.. Egy megyeszékhelyen sztem ciki, és megengedhetetlen.

(Vételi paraméter ha teljesen megegyezne a 101,6 Class-al, akkor szó nem érné a ház elejét..)

Ui.: "Papíron egyforma..?!" :blush:
 #159402  Szerző: kukac

Gyurii írta:Kedves Antenna Hungária, NMHH stb.

Tudom, hogy ez nem hivatalos, illetve azt is, hogy olvassátok attól... :smoke:

Viszont ha már nem lesz Class FM, és a szentesi adót is molyfingon üzemelitek be, akkor legalább a békési megyeszékhelyen mérjetek már ki egy helyi frekit, esetleg 96,7-et a 101,6 irányába irányítsátok. Köszi! :S
Antenna Hungária, NMHH: "Kedves Gyurii, kérésed számunkra megtisztelő, nem is értük eddig miért nem figyeltünk oda erre, úgy lesz ahogy szeretnéd!" :/
 #159360  Szerző: Gyurii

Kedves Antenna Hungária, NMHH stb.

Tudom, hogy ez nem hivatalos, illetve azt is, hogy olvassátok attól... :smoke:

Viszont ha már nem lesz Class FM, és a szentesi adót is molyfingon üzemelitek be, akkor legalább a békési megyeszékhelyen mérjetek már ki egy helyi frekit, esetleg 96,7-et a 101,6 irányába irányítsátok. Köszi! :S
 #159279  Szerző: LuciFerko

szabogabor10 írta:
LuciFerko írta:Szekszárdon nem valami könnyű átlagos vevőn fogni.

89.4
90.3
94.8
95.1

Mindegyik gyenge.
Így igaz. Pár km-rel keletebbre, a Sárközben viszont átlagos vevővel, autórádióval is jól jön a 90,3, 89,4, 103,7 is (ugye Szekszárdon a pécsi adók totál árnyékolva vannak).
Autórádióban az AF 89.4 és 90.3 és 95.1 között ugrál, élvezhető is. De kisrádióval, lakásban már neccesebb.
 #159261  Szerző: szabogabor10

LuciFerko írta:Szekszárdon nem valami könnyű átlagos vevőn fogni.

89.4
90.3
94.8
95.1

Mindegyik gyenge.
Így igaz. Pár km-rel keletebbre, a Sárközben viszont átlagos vevővel, autórádióval is jól jön a 90,3, 89,4, 103,7 is (ugye Szekszárdon a pécsi adók totál árnyékolva vannak).
  • 1
  • 302
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 625