RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#159247  Szerző: Kovi02

LuciFerko írta: Itt árnyékolja a hegy.
Akkor a 103,7 se jön?
Egyébként a Mecsekben a pécsi alig szól,ott pld. az úzdi 90,3 ,a kabhegyi 93,9 és a 94,3 kanizsai szól nagyobbat.
A 89,4-en én meglepődtem,hogy nem jön ott,hiszen itt telefonnal egészen Ásotthalomig szól.(gondolom erre van irányítva)
 #159245  Szerző: LuciFerko

Kovi02 írta:
Gr3g0ry írta:
LuciFerko írta:Szekszárdon nem valami könnyű átlagos vevőn fogni.

89.4
90.3
94.8
95.1

Mindegyik gyenge.
Inkább növeljék meg a kisebbik adó teljesítményét.
Nekem arrafelé a 93,9 a legerősebb.
Itt árnyékolja a hegy.
 #159244  Szerző: Kovi02

Gr3g0ry írta:

89.4
90.3
94.8
95.1

Mindegyik gyenge.
Nekem arrafelé a 93,9 a legerősebb.
 #159242  Szerző: Gr3g0ry

89.4
90.3
94.8
95.1

Mindegyik gyenge.
 #159241  Szerző: LuciFerko

Szekszárdon nem valami könnyű átlagos vevőn fogni.

89.4
90.3
94.8
95.1

Mindegyik gyenge.
 #158893  Szerző: kukac

vegyék már le ezt az istentelen sok mélyet, hullámzik az egész mert rángatja a limiter! homályos, maszatos, dinamikátlan fos.
 #158876  Szerző: kukac

noartist írta:
kukac írta:index.hu: "Miért titkolja ennyire a Petőfi Rádió a hallgatottságát?"
Mert ami nincs, azt nem lehet mérni. :) Bocsánat...
Magyarul a Petőfi Rádió azt reklámozza az adófizetők pénzéből, hogy egyre nagyobb a közönségük, miközben hivatalosan ő maguk sem tudják, hogy mennyien hallgatják a műsoraikat.
Ez le is írja az egész jelenlegi helyzetet, és ez az, ami miatt hányingerem van az egész MTVA-tól!
Hiába van jól összerakva a rádió zenei része, ez még mindig egy propagandagyár, aminek csak egy kicsit meg kellett növelni a hallgatottságát- mivel a kerrádiókat lassan teljesen kinyírják, nem marad más választás, mint a Petőfire hangolni, ha zenét is hallani akar az ember.
Sajnálom, elegem van! Méghozzá azért, mert gusztustalan az egész.
Pedig rossz elgondolás, a szart nem fogják csak azért hallgatni, mert éppen nincs más helyette.
 #158868  Szerző: noartist

kukac írta:index.hu: "Miért titkolja ennyire a Petőfi Rádió a hallgatottságát?"
Mert ami nincs, azt nem lehet mérni. :) Bocsánat...
Magyarul a Petőfi Rádió azt reklámozza az adófizetők pénzéből, hogy egyre nagyobb a közönségük, miközben hivatalosan ő maguk sem tudják, hogy mennyien hallgatják a műsoraikat.
Ez le is írja az egész jelenlegi helyzetet, és ez az, ami miatt hányingerem van az egész MTVA-tól!
Hiába van jól összerakva a rádió zenei része, ez még mindig egy propagandagyár, aminek csak egy kicsit meg kellett növelni a hallgatottságát- mivel a kerrádiókat lassan teljesen kinyírják, nem marad más választás, mint a Petőfire hangolni, ha zenét is hallani akar az ember.
Sajnálom, elegem van! Méghozzá azért, mert gusztustalan az egész.
 #158393  Szerző: zenefalo

Egy ideig nem hallgattam. Tegnap rákapcsolódtam, és feltűnt,hogy változott a hangzás,több hangszínt kapott,nem olyan fátyolos. Adtak rá egy kis basszust is,csak kicsit torzít néha.
  • 1
  • 303
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 625