Tökéletes nem lesz, mert tökéletes nincs. Mégis született egy, a fiatalabb célcsoport számára teljesen hallgatható, szerethető (gyűlölhető --> ha újként indult volna egy soha nem használt képzeletbeli frekvenciacsomagon, akkor is ennyire rühellnénk?), szórakoztató rádió, és szinte csoda, hogy mindez az egész országban kiválóan fogható, így lehet, hogy nem vagyok elég kritikus vele, és eltekintek bizonyos hibáktól. Kétségtelenül vannak, mindenhol vannak hibák, pl. a Class FM-en a kickoff valami borzalmas, nem is értem, hogy kerülhetett ez ki bárkinek a kezei közül és Titusz hogy mondhatott rá igent;a Rádió 1 reggeli műsora egy szégyen, a Sláger FM-en óriási hiba, hogy nem rakják be Klamancsek Krisztiánt állandóra Dénes Tamás helyett, és a Music FM kiszámíthatatlan zenei arculata is szörnyű.
Ergo a Petőfi nem tökéletes, de magyar szinten bőven az élmezőnyben van (mondjuk itthon az élmezőny nem valami nagy), ami a szubjektív "összerakottság-érzetet" és a rádiózás írott és íratlan szabályait illeti.
Jó lenne, ha az esti Boros Csabás műsor megszűnne, jó lenne, ha költenének egy profi vokális arculatra az Ákos-szignálok helyett, jó lenne, ha nem lenne semmilyen kilengés a zenei struktúrában, jó lenne, ha kapna egy rátermett, tapasztalt szerkesztőt Leventéék műsora, sok minden lenne jó, de szerencsére nem kizárt, hogy ezek meg fognak történni a közeljövőben, mert épül-szépül a történet, ahogy hallom, mivel figyelemmel követem.