RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#156859  Szerző: dkemeny77

admin írta:Dkemeny! A tisztelet jár, ha ő is tisztelettel beszél másokkal. Ha nem, akkor tőlem Bochkor Gábor és Howard Stern is lehet, tisztelet nincs.
Ezt nem is kérdőjelezném meg, és jól is van ez így. Annak akartam gátat szabni, hogy az egész átmenjen személyeskedésbe. Annak aztán semmi értelme.

No, de ON! :) (több értelemben is ) :D
 #156857  Szerző: Gr3g0ry

RatFM írta:
Gr3g0ry írta: A rádió fb oldala meg ennél durvább, többek közt politikai jellegű hsz-ek(sicc!!)...
Mi az az FB ?
Ha ott a rádió munkatársai megengedik akkor egészségükre !
Facebook
 #156854  Szerző: markfelt

Dkemeny! A tisztelet jár, ha ő is tisztelettel beszél másokkal. Ha nem, akkor tőlem Bochkor Gábor és Howard Stern is lehet, tisztelet nincs.
 #156853  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:
admin írta:
RatFM írta:A személyeskedést és becsmérlő józsikázást nem is tudom ki kezdte.
A szakmai tapasztalat nem a regisztráció óta eltelt idő mértéke !
Főleg, hogy nem is hozzád volt intézve, de ez "Akinek nem inge az meg ne vegye gatyára !" nem jutott el a tudatodig e szerint !
Kb. négy kommenttel lejjebb írtad, hogy nem értesz hozzá, csak a műszaki oldal érdekel (hobbiból, gondolom). Mégis milyen szakmi tapasztalatról beszélsz tulajdonképpen? :D

Minimális google, Admin Úr? Akik ismerik a srác ''műszaki oldalról gyakorolt munkásságát'' (szépen, sterilen kifejezve magam) azok mind tisztelik. ;)
Akár ki is RatFM, akkor sem kell ennyire lenézően, személyeskedően nagyarcoskodni. Ez egy fórum, ahol szerintem mindenki leírhatja a saját véleményét, lehet akár amatőr rádióhallgató, vagy szakmabeli, több tíz éves tapasztalattal.
RatFM korábban a politika topikban is hozta ezt a stílusát, amit rohadtul nem díjaztam.
 #156852  Szerző: dkemeny77

admin írta:
RatFM írta:
Csongii írta: Nem vagyok a fiacskád, illetve a fiacskája. Tudom, hogy a kisnyugdíjasoknak nehéz az élete, de nem itt kell levezetni a feszültséget kedves Uram.
A személyeskedést és becsmérlő józsikázást nem is tudom ki kezdte.
Főleg, hogy nem is hozzád volt intézve, de ez "Akinek nem inge az meg ne vegye gatyára !" nem jutott el a tudatodig e szerint !
Kb. négy kommenttel lejjebb írtad, hogy nem értesz hozzá, csak a műszaki oldal érdekel (hobbiból, gondolom). Mégis milyen szakmi tapasztalatról beszélsz tulajdonképpen? :D

Minimális google, Admin Úr? Akik ismerik a srác ''műszaki oldalról gyakorolt munkásságát'' (szépen, sterilen kifejezve magam) azok mind tisztelik. ;)
 #156848  Szerző: markfelt

:D :D :D Na jó, most már tényleg nagyon röhögök.

Kukac, az alteregóm vagy?
 #156846  Szerző: RatFM

admin írta: Kb. négy kommenttel lejjebb írtad, hogy nem értesz hozzá, csak a műszaki oldal érdekel (hobbiból, gondolom). Mégis milyen szakmi tapasztalatról beszélsz tulajdonképpen? :D
Hol is volt az leírva, hogy nem értek hozzá meg csak hobby ???
Szerintem sehol !
Ezt a kukacoskodást inkább hagyd az alteregódra !
 #156843  Szerző: markfelt

RatFM írta:
Csongii írta: Nem vagyok a fiacskád, illetve a fiacskája. Tudom, hogy a kisnyugdíjasoknak nehéz az élete, de nem itt kell levezetni a feszültséget kedves Uram.
 #156841  Szerző: RatFM

[quote="Gr3g0ry" A rádió fb oldala meg ennél durvább, többek közt politikai jellegű hsz-ek(sicc!!)...[/quote]

Mi az az FB ?
Ha ott a rádió munkatársai megengedik akkor egészségükre !
 #156840  Szerző: RatFM

• 1
  • 309
  • 310
  • 311
  • 312
  • 313
  • 625