RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#156813  Szerző: Csongii

RatFM írta:
djlacee írta:De amúgy most tényleg mi van? Mindenki tartsa meg magának a véleményét, és hallgasson műholdon sunshine live-ot?
A vélemény olyan mint a seggluk, mindenkinek van , de senki sem kíváncsi a másikéra.
Viszont mikor csak azt látni mindenhol, hogy ez így xar az úgy xar és ezen kívül szinte semmit.
Akkor ne csodálkozzatok ha más is beletolja a seggét a véleményetekbe !
Főleg úgy tudják osztani az észt mintha rajtuk és ezen a fórumon múlna a Magyar tv és rádiózás :D

Ergo ez is egy ilyen vélemény volt !

Akinek nem inge az meg ne vegye gatyára !
Olyanoktól véleményt olvasni, akik esetleg értenek is hozzá, azért teljesen más, mint a frissen regisztrált Józsikától, aki rádiót életében az ablakon keresztül látott. Lehet, hogy nincs mindenki képben vele, hogy melyik nick nevű emberke hol dolgozott már, de azért általában innen-onnan tudjuk. ;)
Szóval az Oravecz bölcseleteket inkább hagyd másra. :D :D
 #156798  Szerző: Wolfman

RatFM írta: A vélemény olyan mint a seggluk, mindenkinek van , de senki sem kíváncsi a másikéra.
Szerinted mégis miről szól egy FÓRUM?
:ayfkm:
 #156788  Szerző: RatFM

djlacee írta:De amúgy most tényleg mi van? Mindenki tartsa meg magának a véleményét, és hallgasson műholdon sunshine live-ot?
A vélemény olyan mint a seggluk, mindenkinek van , de senki sem kíváncsi a másikéra.
Viszont mikor csak azt látni mindenhol, hogy ez így xar az úgy xar és ezen kívül szinte semmit.
Akkor ne csodálkozzatok ha más is beletolja a seggét a véleményetekbe !
Főleg úgy tudják osztani az észt mintha rajtuk és ezen a fórumon múlna a Magyar tv és rádiózás :D

Ergo ez is egy ilyen vélemény volt !

Akinek nem inge az meg ne vegye gatyára !
 #156786  Szerző: markfelt

Erről ennyit érdemes beszélni: -
 #156785  Szerző: djlacee

De amúgy most tényleg mi van? Mindenki tartsa meg magának a véleményét, és hallgasson műholdon sunshine live-ot?
 #156784  Szerző: markfelt

Nagyon röhögök, te most itt rendet raksz ? ? ?
 #156781  Szerző: RatFM

admin írta:Az évtized legrosszabb reggeli műsora volt a mai. Ricsi P és Kuka MC, valamint Szakál Miki olyan volt, mint három szűz gyógyegér egy IT partin.

Minden momentumát kínos volt hallgatni.
Egészségedre !

Azért rádió mivel nem muszáj hallgatni ha nem tetszik ! :smoke:

Ezért is röhögök magamban miközben szapulják az adott rádiót, rádiókat, de ehhez minimum 24/kávészünetben hallgatniuk kell, hogy ennyire képben legyenek :D
Tehát itt van a kutya vagy a paradoxon elásva ;)

Kereskedelmi és egyéb legális rádióval ezért sem foglalkozok, maximum belehallgatok konstatálom a tényt aztán tekerjünk tovább vagy off.
Ha valaki viszont mazochista akkor az ne sírjon ha magát kínozza !
 #156778  Szerző: markfelt

Az évtized legrosszabb reggeli műsora volt a mai. Ricsi P és Kuka MC, valamint Szakál Miki olyan volt, mint három szűz gyógyegér egy IT partin.

Minden momentumát kínos volt hallgatni.
 #156749  Szerző: mlaszlo

noartist írta:Törvényileg megfelelhet, ha meg nem, holnap megváltoztatják- máris megfelel!
Ne mondja nekem senki, hogy ez a 2009 óta tartó folyamat szakmailag oké, szó nélkül el lehet menni mellette.

Lehet, hogy törvényileg semmi akadálya, de nálam kicsapta a biztosítékot, amikor a Neo FM frekvenciáit egyszerűen átruházták a Kossuthnak. Tudom, hogy minden frekvencia az állam tulajdonában van alapesetben, de talán mégse kéne mindegyiken közrádiót indítani, vagy átcuccolni, mert kéne hely a Dankónak is.

Tessék, cirka 3 évvel később eljutottunk odáig, hogy örülünk, ha egy közrádiót úgy alakítanak át, hogy az minél inkább hasonlítson egy kereskedelmire, mert nincs olyan piaci szereplő, ami az ilyen igényeket kielégítené- sőt, jó irányba tartunk, mert lehet, hogy a Class FM is repül novemberben.

1997-ben elindult egy folyamat, ami tetszett az embereknek, hiszen egy ország hallgatta és szerette a Slágert és a Danubiust. A közmédia pedig korrektül megfért mellette, nem hajkurászta őket, mert nem ez a feladata. A Kossuth híreket mondott, a Petőfi (2007-től) fiatalos, alternatív irányt képviselt, ami kereskedelmi vonalon nem lenne sikeres, a Bartók meg.. na mindegy, komolyzenére is van igény, az is kultúra, ha alig hallgatják is.

Tényleg nem kötekedni akarok, de nem, én ezt képtelen vagyok elfogadni. Tényleg ez a megoldás?
Itt most nem erről volt szó, hogy a politika miként alakította ki a jelenlegi rádiós piacot, hanem a Petőfi és az MTVA jelenlegi helyzetéről.
 #156746  Szerző: noartist

Törvényileg megfelelhet, ha meg nem, holnap megváltoztatják- máris megfelel!
Ne mondja nekem senki, hogy ez a 2009 óta tartó folyamat szakmailag oké, szó nélkül el lehet menni mellette.

Lehet, hogy törvényileg semmi akadálya, de nálam kicsapta a biztosítékot, amikor a Neo FM frekvenciáit egyszerűen átruházták a Kossuthnak. Tudom, hogy minden frekvencia az állam tulajdonában van alapesetben, de talán mégse kéne mindegyiken közrádiót indítani, vagy átcuccolni, mert kéne hely a Dankónak is.

Tessék, cirka 3 évvel később eljutottunk odáig, hogy örülünk, ha egy közrádiót úgy alakítanak át, hogy az minél inkább hasonlítson egy kereskedelmire, mert nincs olyan piaci szereplő, ami az ilyen igényeket kielégítené- sőt, jó irányba tartunk, mert lehet, hogy a Class FM is repül novemberben.

1997-ben elindult egy folyamat, ami tetszett az embereknek, hiszen egy ország hallgatta és szerette a Slágert és a Danubiust. A közmédia pedig korrektül megfért mellette, nem hajkurászta őket, mert nem ez a feladata. A Kossuth híreket mondott, a Petőfi (2007-től) fiatalos, alternatív irányt képviselt, ami kereskedelmi vonalon nem lenne sikeres, a Bartók meg.. na mindegy, komolyzenére is van igény, az is kultúra, ha alig hallgatják is.

Tényleg nem kötekedni akarok, de nem, én ezt képtelen vagyok elfogadni. Tényleg ez a megoldás?
  • 1
  • 311
  • 312
  • 313
  • 314
  • 315
  • 625