kukac írta:Akkor mégis miért problémázol már hosszú hetek óta? Ugyanis akkor nem olvastad el a törvényt, amire állandóan hivatkozol és nem értelmezted, ugyanis van benne egy ilyen pont is:noartist írta:Nem akarok kötekedni, de most komolyan: normális-e az, hogy :korrekt - erről beszélek!
- egy országban az országos kereskedelmi frekvenciát átruházzák a közmédiának, csak mert csődbe ment (politikai okokból!) a rajta szóló rádió? (Neo FM)
- a közszolgálati adó kereskedelmi-jellegűvé akar válni, gyakorlatilag betöltve azt az űrt, amit a kinyírt kerrádiók hagynak maguk után?
Továbbra is tartom a véleményem, hogy az egész MTVA-t szét kéne robbantani. A Kossuth lehetne független (hehh) hírrádió, a Petőfi egy fiataloknak szóló, nem a kereskedelmi vonalat majmoló csatorna, ami reggeltől estig alternatív és magyar számokat játszik többségében, estétől reggelig pedig elektronikus zenék váltják ezeket. Mixek, stb. Mert ez kell a fiataloknak, ha tetszik, ha nem. Sokszor hallottam már, hogy Rise FM pénzügyileg fenntarthatatlan volt- hát tessék, ettől függetlenül rengeteg fiatal hallgatta és szerette, át lehet pakolni ezt a műfajt egy esti, közrádió műsorsávjába.
Majdnem kihagytam: a Bartókra és a Dankóra nem biztos, hogy szükség van; vissza lehetne nyerni belőlük egy (/az?) országos frekvenciacsomagot, amit kereskedelmiként meg lehetne pályáztatni. Két országos kereskedelmi rádióra szükség van, pont. Elindulhatok futni itt a gáton egyedül is, nevezhetem versenynek, de egyszerre vagyok az első és az utolsó. Verseny ez? Tudni fogom én, hogy mihez viszonyítva kell fejlődnöm, min kell javítanom, változtatnom?
Vagy fair-e, ha egy rommá szponzorált, felkészített olimpikont -közmédia, esetünkben- állítanak be ellenem?
Ez csak az én véleményem.
"p) a műsorfolyam minden elemében minőségi műsorkészítés megvalósulása, a médiapiaci versenyben való ésszerű és indokolt részvétel."
Vagyis az, hogy a médiapiaci versenybe beszáll a Petőfi, betöltve a kereskedelmik által hagyott úrt, teljes mértékben megfelel a törvénynek!