RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#156691  Szerző: oldman

SD-t néztem. Közben megnéztem a HD felvételt és ott lényegesen jobban szólt. Tán a negyedik produkció körül lett élvezhető. Ott már rendben volt a hang. És később még a műsorvezetők is összeszedettebbek voltak.
Abban igazatok van, hogy a mostani zenék többsége túl van effektezve. Évek óta probléma az is, hogy túl is lökik, és már eleve olyan trackek kerülnek ki, amelyek szörnyen szólnak. Azért rengeteg olyan előadó van, aki élőben is közel úgy énekel, mint a stúdióban.
 #156687  Szerző: RatFM

oldman írta:Ez a díjátadó rém mókás. Szörnyen rossz a tévén keresztül a hangzás. A énekesek hamisak, a műsorvezetők meg mintha teljesen felkészületlenek lennének. Legalább annyira gyenge, mint maga a rádió. Nézőként, hallgatóként ciki az egész.
Nem tudom mit vársz, majd egy 2 méteres Rack szekrényi effekt processzorral vonuljanak ki élő közvetítésre ?
Ezek az " előadók " amik most vannak ha beleénekelnek egy nyers mikrofonba megijednek a saját hangjától !
A stúdióban is az összes mikrofon szanaszét van effektelve kompresszálva.
Rádiókban is minden bemondónak megvan a saját mikrofon illetve a hozzá belőtt technika.
Olyan programok vannak amik a full hamis énekből Placido Domingot csinál onlineban pár ms késéssel.
Sajnos nem találom azt a videót ahol az ilyen NAGYNAK mondott sztárocskák palyback mikrofon felvételei voltak.
Szerintem a leg kappan hangú fürdőszoba virtuóz is leénekelné mind !
Tehát amit te jó hangzásnak vélsz az már egy szanaszét turmixolt akármi ! :smoke:
 #156686  Szerző: mlaszlo

oldman írta: Persze, nem lesz stúdió minőség. Akkor is fosul szól. Ennél tudnak jobbat. Lényegében túl nagyot akartak, és látszott is a külsőségeken, hogy komolyan veszik, még is tévén keresztül ez nem lett jó. Miután írtam, már csak egyszer néztem bele, így még az is lehet, hogy utána azért sikerült valamit csinálni a hangzással. Meg ugye élőben biztosan jobban szólt.
TV-ben melyik verziót nézted? SD vagy HD változat? Ugyanis ha SD-t, akkor ott sok múlik a szolgáltatón is, a többség nem fektet túl nagy hangsúlyt az SD minőségére.
Az M2 HD-n én nem tapasztaltam jelentős problémát.
 #156684  Szerző: oldman

admin írta:Szerintem tök rendben van. Élő közvetítésben nem lehet stúdióminőséget produkálni. A műsorvezetők szerintem jók, és a rádió is.
Egyébként ekkora rádiós event nem nagyon volt még Magyarországon.
Persze, nem lesz stúdió minőség. Akkor is fosul szól. Ennél tudnak jobbat. Lényegében túl nagyot akartak, és látszott is a külsőségeken, hogy komolyan veszik, még is tévén keresztül ez nem lett jó. Miután írtam, már csak egyszer néztem bele, így még az is lehet, hogy utána azért sikerült valamit csinálni a hangzással. Meg ugye élőben biztosan jobban szólt.
 #156675  Szerző: markfelt

Szerintem tök rendben van. Élő közvetítésben nem lehet stúdióminőséget produkálni. A műsorvezetők szerintem jók, és a rádió is.
Egyébként ekkora rádiós event nem nagyon volt még Magyarországon.
 #156673  Szerző: oldman

Ez a díjátadó rém mókás. Szörnyen rossz a tévén keresztül a hangzás. A énekesek hamisak, a műsorvezetők meg mintha teljesen felkészületlenek lennének. Legalább annyira gyenge, mint maga a rádió. Nézőként, hallgatóként ciki az egész.
 #156640  Szerző: markfelt

kukac írta:
mlaszlo írta:
kukac írta: A kérdésfeltevésből te mire következtetsz?
Az összes feltételt akarod egy rádióra ráhúzni, holott a rádió és tv csatornákat együttesen kellene tekinteni. Olyan nincs, hogy egy rádió vagy tv csatorna az összes feltételnek egyszerre megfeleljen.
Ja, hogy nem kell betartani a törvény összes passzusát? Akkor jó, én kérek elnézést, bocsika...
A törvény a Duna Médiát szabályozza, külön a Petőfire vonatkozó passzus nincs. Ne menj jogásznak.
 #156639  Szerző: mlaszlo

kukac írta: Ja, hogy nem kell betartani a törvény összes passzusát? Akkor jó, én kérek elnézést, bocsika...
Látom szereted kiforgatni az emberek szavait és nem hallgatsz meg senkit.
Senki sem mondta hogy a törvényt nem kell betartani. Azt kellene látni, hogy a tórvény összességében vonatkozik a médiaszolgáltatóra. Olyan rádiót esélytelen lenne létrehozni, ami mindennek megfelel. Ezért van 4 országos, ami együttesen kell hogy ezeknek megfeleljen.
Ez így van a tv csatornáknál is.
 #156637  Szerző: kukac

mlaszlo írta:
kukac írta:
admin írta:A médiaszolgáltató a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Az általad bemásoltak közül melyik pontnak nem felel meg szerinted?
A kérdésfeltevésből te mire következtetsz?
Az összes feltételt akarod egy rádióra ráhúzni, holott a rádió és tv csatornákat együttesen kellene tekinteni. Olyan nincs, hogy egy rádió vagy tv csatorna az összes feltételnek egyszerre megfeleljen.
Ja, hogy nem kell betartani a törvény összes passzusát? Akkor jó, én kérek elnézést, bocsika...
 #156635  Szerző: mlaszlo

kukac írta:
admin írta:A médiaszolgáltató a Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. Az általad bemásoltak közül melyik pontnak nem felel meg szerinted?
A kérdésfeltevésből te mire következtetsz?
  • 1
  • 314
  • 315
  • 316
  • 317
  • 318
  • 625