RADIOSITE Fórum

• Radio Express

#29490  Szerző: nyikolaj

Erről az Ortt-nek is tudni kell nem?(ha az Express kisiklott volna :gonosz: )
Egyébként már se szignálok,se spot-ok nincsenek a zenék között.
GYANÚS... :roll:
 #29489  Szerző: LuciFerko

pont erre gondoltam...
 #29488  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta:Csak nem elkelt a hálózat?
Több, mint gyanús, hogy pont most......
 #29487  Szerző: LuciFerko

Csak nem elkelt a hálózat?
 #29486  Szerző: Obladioblada

SzD írta:
Obladioblada írta:Mi van? Beindult a rádióspiac? Danubius, Sláger, Egri Gold FM, Miskolci Park Rádió... Most az Express? Lesznek itt érdekes dolgok. :)
Jó-jó, a Sláger és a Danubius más téma...a többi rádió meg régóta döglődik, és soha nem mentek túl jól. Vagy tévedek?
Nem-nem. Természetesen én is különválasztom, csak azon vihogok magamban, hogy hosszú hónapokig nem történik semmi, most meg egyszerre ennyi minden, főleg mifelénk, és csak kapkodom a fejem. :shock:
 #29481  Szerző: SzD

Obladioblada írta:Mi van? Beindult a rádióspiac? Danubius, Sláger, Egri Gold FM, Miskolci Park Rádió... Most az Express? Lesznek itt érdekes dolgok. :)
Jó-jó, a Sláger és a Danubius más téma...a többi rádió meg régóta döglődik, és soha nem mentek túl jól. Vagy tévedek?
 #29476  Szerző: Obladioblada

Nem tudom minek veszem a fáradtságot, mert lassan tényleg úgy néz ki, hogy csak én írogatok ebbe a topicba, de ezt muszáj beírni, illetve erősen kapcsolódik is az előző bejegyzéshez (azt is én írtam)...

Hollóssy (programigazgató) Andris ma elköszönt a hallgatóktól. Nem csak mára, hanem végleg. Kicsit csöpögősre és zavarosra sikeredett a búcsú, így nem igazán értettem, hogy csak ő köszön e el, vagy a rádió is, mert valami olyasmit mondott, hogy még holnap hallgatható a rádió, ennyi volt, köszöni, hogy őt/őket hallgattuk, stb. Passz.

Mi van? Beindult a rádióspiac? Danubius, Sláger, Egri Gold FM, Miskolci Park Rádió... Most az Express? Lesznek itt érdekes dolgok. :)
 #28983  Szerző: Obladioblada

Tegnap kora délután belehallgattam. Szignált nem fedeztem fel benne, és műsorvezetés sem volt. Hírek voltak. Dávid Ildi elmondta benne, hogy Mallorca (két ellel)...

Nekem az jött le, hogy megszűnt a Cafe Express műsor (a vidék leghosszabb kávészünete négy órában, már az elnevezés is, hát izé...) és a délutáni kívánságos is. Gratulálok. Helyettük semmi.

Van még ott valaki? Hahó!!!

:o

Legalább tegyék fel a vaterára, hogy rádió eladó...
 #28417  Szerző: Obladioblada

Azon kezdtem el röhögni, hogy pörög a kívánságfal, egy egész megyét (majdnem) lefedő rádiónál... :shock:

2009-10-13 13:59:35
admin
IP-cím változás történt a kiszolgálónál, amiről nem tudtunk. Már működik :| mindkét lejátszón az adás. Szép Napot!
2009-10-13 08:46:15
Gtanita
Sziasztok! Csatlakozom az előttem kérdezőkhöz, miért nem megy netről az adás?? Várom nagyon válaszotokat!
2009-10-12 11:11:45
milan
Hello! Megoldanátok végre hogy neten is hallgatható legyen az adás?!?
2009-10-08 21:28:15
doszroli
Hello! Azt szeretném kérdezni, hogy miért nem indul el a rádió semelyik lejátszóval???
2009-10-01 11:44:36
tzsu2@
Szia Peti! Egy nagyon pörgős számot szeretnék kérni a Kazincbarcikai Mentőállomás Mentésirányító Csoport számára. Döntsd el te mi legyen!!!
 #28254  Szerző: VidámSrác

Szd96 írta:
LuciFerko írta:nem lepődnék meg ha hamarosan klubrádió szólna a helyén :gülü2:
Azt szerintem többen hallgatnák mint ezt a :vomit: :lol:
szerintem ez a durva a dologban, hogy ezen a fórumon sokkal korábban beszélgettünk már erről. lehet, hogy jósok publikálnak itt? :D :D :D neeeem, csak többen előre láttuk a már eleve nehezen induló (indulgató) rádió sorsát.
no mit mond a varázsgömb? süllyed a hajó?
  • 1
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 97