RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#68494  Szerző: stefanooo

sziasztok nem tudja valaki mikor jön a rádió1 nyíregyházára. Kellene már egy kis élet erre a részre.
 #68493  Szerző: zeller

Bocs a politikáért, de gusztustalan, hogy a Qkori, pláne annak hírei Fidesz-tömjénről és MSZP fikáról szólnak... azt hittem a Lánchíd rádióra keveredtem, de aztán gyanús lett Anita hangja...

Csak nem félnek, hogy buknak a pályázaton? :D
 #67948  Szerző: csokie

Gyurii91 írta:
admin írta:
Gyurii91 írta:Engem már nem érdekel milyen zene megy, csak az cseszi fel a biztosítékot nálam, hogy 2 óránként ugyanaz! VÁLTOZATOSAN... ^^
Akkor őő, izé, ne hallgasd! Vagy legalább ne írd le hetente...
Bocs, csak aggasztó, hogy nincs más... :(
Ha megfeszülsz sem fog változni semmi.
 #67944  Szerző: Gyurii91

admin írta:
Gyurii91 írta:Engem már nem érdekel milyen zene megy, csak az cseszi fel a biztosítékot nálam, hogy 2 óránként ugyanaz! VÁLTOZATOSAN... ^^
Bocs, csak aggasztó, hogy nincs más... :(
 #67929  Szerző: markfelt

#67927  Szerző: Gyurii91

Engem már nem érdekel milyen zene megy, csak az cseszi fel a biztosítékot nálam, hogy 2 óránként ugyanaz! VÁLTOZATOSAN... ^^
 #67926  Szerző: DWC

PooLee írta:
DWC írta:Kezdem megérteni, miért frissít lassan a Rádió. Egyszerűen nincs mire szinte. Nagyon kevés a karakteres zene. Van vagy 3-400 leválogatott, max. fél éves track-em, amit nem szórtam ki első hallásra, és van köztük vagy 5, amire azt mondom eddig, hogy leadnám rádióban, és még nem megy sehol. Alig lehet olyan zenét találni, amit akár naponta meg tud hallgatni az ember, nem csak egyszer, esetleg kétszer.
A világon mindenhol máshol mégis sikerül normálisan frissíteni a rádiók zenetárát, akkor ez hogy is van? Természetesen nem kell heti 10-20 zenét berakni, de 1-2 hetente 4-5 újdonság a MINIMUM kellene, hogy legyen, főleg egy "csakigazimaislágermegy" szlogenű adónál!
Sláger nem egyenlő új zene. Azt azért tegyük hozzá.
 #67893  Szerző: PooLee

DWC írta:Kezdem megérteni, miért frissít lassan a Rádió. Egyszerűen nincs mire szinte. Nagyon kevés a karakteres zene. Van vagy 3-400 leválogatott, max. fél éves track-em, amit nem szórtam ki első hallásra, és van köztük vagy 5, amire azt mondom eddig, hogy leadnám rádióban, és még nem megy sehol. Alig lehet olyan zenét találni, amit akár naponta meg tud hallgatni az ember, nem csak egyszer, esetleg kétszer.
A világon mindenhol máshol mégis sikerül normálisan frissíteni a rádiók zenetárát, akkor ez hogy is van? Természetesen nem kell heti 10-20 zenét berakni, de 1-2 hetente 4-5 újdonság a MINIMUM kellene, hogy legyen, főleg egy "csakigazimaislágermegy" szlogenű adónál!
 #67803  Szerző: benjamin

Egyre kevesebb a reklám a 92,3 radio1-en.
 #67618  Szerző: DWC

Kezdem megérteni, miért frissít lassan a Rádió. Egyszerűen nincs mire szinte. Nagyon kevés a karakteres zene. Van vagy 3-400 leválogatott, max. fél éves track-em, amit nem szórtam ki első hallásra, és van köztük vagy 5, amire azt mondom eddig, hogy leadnám rádióban, és még nem megy sehol. Alig lehet olyan zenét találni, amit akár naponta meg tud hallgatni az ember, nem csak egyszer, esetleg kétszer.
  • 1
  • 320
  • 321
  • 322
  • 323
  • 324
  • 482