Csak nem félnek, hogy buknak a pályázaton?
Gyurii91 írta:Ha megfeszülsz sem fog változni semmi.admin írta:Bocs, csak aggasztó, hogy nincs más...Gyurii91 írta:Engem már nem érdekel milyen zene megy, csak az cseszi fel a biztosítékot nálam, hogy 2 óránként ugyanaz! VÁLTOZATOSAN...Akkor őő, izé, ne hallgasd! Vagy legalább ne írd le hetente...
PooLee írta:Sláger nem egyenlő új zene. Azt azért tegyük hozzá.DWC írta:Kezdem megérteni, miért frissít lassan a Rádió. Egyszerűen nincs mire szinte. Nagyon kevés a karakteres zene. Van vagy 3-400 leválogatott, max. fél éves track-em, amit nem szórtam ki első hallásra, és van köztük vagy 5, amire azt mondom eddig, hogy leadnám rádióban, és még nem megy sehol. Alig lehet olyan zenét találni, amit akár naponta meg tud hallgatni az ember, nem csak egyszer, esetleg kétszer.A világon mindenhol máshol mégis sikerül normálisan frissíteni a rádiók zenetárát, akkor ez hogy is van? Természetesen nem kell heti 10-20 zenét berakni, de 1-2 hetente 4-5 újdonság a MINIMUM kellene, hogy legyen, főleg egy "csakigazimaislágermegy" szlogenű adónál!
DWC írta:Kezdem megérteni, miért frissít lassan a Rádió. Egyszerűen nincs mire szinte. Nagyon kevés a karakteres zene. Van vagy 3-400 leválogatott, max. fél éves track-em, amit nem szórtam ki első hallásra, és van köztük vagy 5, amire azt mondom eddig, hogy leadnám rádióban, és még nem megy sehol. Alig lehet olyan zenét találni, amit akár naponta meg tud hallgatni az ember, nem csak egyszer, esetleg kétszer.A világon mindenhol máshol mégis sikerül normálisan frissíteni a rádiók zenetárát, akkor ez hogy is van? Természetesen nem kell heti 10-20 zenét berakni, de 1-2 hetente 4-5 újdonság a MINIMUM kellene, hogy legyen, főleg egy "csakigazimaislágermegy" szlogenű adónál!