djlacee írta:most hallottam az rnb-s reklámot, de időpontot nem említettek bennema este 9-től 2 órán kereszül
djlacee írta:most hallottam az rnb-s reklámot, de időpontot nem említettek bennema este 9-től 2 órán kereszül
Sz. írta:Elég szomorú, mert hiába a "jó" zenei kínálat, nekem hiányzik a műsorvezetés és az ismerőseimnek is. Hallgatnák munkahelyen, de mivel egész nap csak zene van, így keresnek másik adót, ahol van valami beszéd is, mert a szignálokat leszámítva olyan, mintha egy mp3 lejátszót hallgatnánk. Ez a hírcentrum médiás hírek is elég gyenge, túl sok érdemleges infót nem tudni meg belőle, inkább ne is lenne, mert elég erőltetett. Gondolom csak a kényszer miatt sugározzák.mlaszlo írta:És valamiféle műsorvezetőket nem akarnak alkalmazni? Vagy minek azt?Igen, "Minek azt?"...
tomee írta:Sztem még ne kezdjünk el hurrogni, h igy rnb rádió lesz meg úgy, ahogy techno rádió se lett john digweed után. Majd, ha arra ébredek, h 50 cent megy, mint régen, majd lehet kvaanyázniFigy, az azért már elég gáz, hogy árenbí mixeket csapnak a pofánkba. A zenék meg nagyon gagyik már most.