admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig.Nem szoktalak megkérdőjelezni általában, de ez most...

admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig.Nem szoktalak megkérdőjelezni általában, de ez most...
kukac írta:2007 után sem volt gond a név, most se lesz az.admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig.adjanak már neki egy másik nevet és senkinek egy szava se lenne... ebből az arculatból szerintem soha nem lesz piacvezető.
admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig.adjanak már neki egy másik nevet és senkinek egy szava se lenne... ebből az arculatból szerintem soha nem lesz piacvezető.
Gr3g0ry írta:egy jó gospel-kórussal megtámogatva bármelyik mise rögtön táncos hangulatú lehetne.admin írta:Ha most a Magyar Katolikus Rádiót átalakítanák, és egy dance rádió lenne belőle, akkor is ugyanez a rinya végigmenne.
Ahogy nézem hamarabb lenne belőle pop mint dance rádió.
admin írta:Ha most a Magyar Katolikus Rádiót átalakítanák, és egy dance rádió lenne belőle, akkor is ugyanez a rinya végigmenne.
admin írta:Addig amíg az ellenzéki sajtó hergeli a népet, addig lesz rinya, utána nem. Beszédes, hogy a popzene miatt megy most a hiszti, holott február óta nem is megy más. Ezek a facebook trollok nem is hallgatták a Petőfit tehát.Már bocsánat, de ehhez semmi köze az ellenzéki sajtónak! Fideszközeli előadók, zenekarok is vannak az aláírók között szép számmal! A kulturálatlanság pedig nem függ politikai oldaltól.
admin írta:Ha most a Magyar Katolikus Rádiót átalakítanák, és egy dance rádió lenne belőle, akkor is ugyanez a rinya végigmenne. Mindenre van minimális igény. Marcira és társaira is volt.nem, rinya csak akkor menne, ha a rebrandinget elkúrnák csakúgy mint most a petőfi esetében, ugyanis kinek lenne hiteles az a dance adó, aminek katolikus rádió a neve?!
A műsorokkal, műsorvezetőkkel szerintem semmi baj nincs, a szignálok is már rendben vannak, egy vokális park és egy normális kickoff nem ártana.