RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#156351  Szerző: noartist

admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig. :)
Nem szoktalak megkérdőjelezni általában, de ez most... :S
 #156349  Szerző: markfelt

kukac írta:
admin írta:Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig. :)
adjanak már neki egy másik nevet és senkinek egy szava se lenne... ebből az arculatból szerintem soha nem lesz piacvezető.
2007 után sem volt gond a név, most se lesz az.
 #156348  Szerző: kukac

adjanak már neki egy másik nevet és senkinek egy szava se lenne... ebből az arculatból szerintem soha nem lesz piacvezető.
 #156347  Szerző: markfelt

Most már lehúztak minden bőrt erről a témáról, máris elindulhat a Petőfi felfelé, egészen a piacvezető pozícióig. :)
 #156346  Szerző: kukac

Gr3g0ry írta:
admin írta:Ha most a Magyar Katolikus Rádiót átalakítanák, és egy dance rádió lenne belőle, akkor is ugyanez a rinya végigmenne.

Ahogy nézem hamarabb lenne belőle pop mint dance rádió. :lol:
egy jó gospel-kórussal megtámogatva bármelyik mise rögtön táncos hangulatú lehetne. :)
 #156343  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Ha most a Magyar Katolikus Rádiót átalakítanák, és egy dance rádió lenne belőle, akkor is ugyanez a rinya végigmenne.

Ahogy nézem hamarabb lenne belőle pop mint dance rádió. :lol:
 #156342  Szerző: kukac

admin írta:Addig amíg az ellenzéki sajtó hergeli a népet, addig lesz rinya, utána nem. Beszédes, hogy a popzene miatt megy most a hiszti, holott február óta nem is megy más. Ezek a facebook trollok nem is hallgatták a Petőfit tehát.
Már bocsánat, de ehhez semmi köze az ellenzéki sajtónak! Fideszközeli előadók, zenekarok is vannak az aláírók között szép számmal! A kulturálatlanság pedig nem függ politikai oldaltól.
 #156341  Szerző: kukac

admin írta:Ha most a Magyar Katolikus Rádiót átalakítanák, és egy dance rádió lenne belőle, akkor is ugyanez a rinya végigmenne. Mindenre van minimális igény. Marcira és társaira is volt.

A műsorokkal, műsorvezetőkkel szerintem semmi baj nincs, a szignálok is már rendben vannak, egy vokális park és egy normális kickoff nem ártana.
nem, rinya csak akkor menne, ha a rebrandinget elkúrnák csakúgy mint most a petőfi esetében, ugyanis kinek lenne hiteles az a dance adó, aminek katolikus rádió a neve?!
 #156340  Szerző: markfelt

Ha most a Magyar Katolikus Rádiót átalakítanák, és egy dance rádió lenne belőle, akkor is ugyanez a rinya végigmenne. Mindenre van minimális igény. Marcira és társaira is volt.

A műsorokkal, műsorvezetőkkel szerintem semmi baj nincs, a szignálok is már rendben vannak, egy vokális park és egy normális kickoff nem ártana.
  • 1
  • 323
  • 324
  • 325
  • 326
  • 327
  • 626