RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#155926  Szerző: markfelt

"Népszerű MR2 akusztik"
Eddig vagyok hajlandó elolvasni.
 #155920  Szerző: Gr3g0ry

Nickman írta:
Gr3g0ry írta:Az oldal facebook-os kommentjei nem semmik,állítólag csökken a követők létszámma. A "váltás" előtt mennyi volt? :shock:
208 ezer körül
Most éppen 201 ezernél tart.
 #155919  Szerző: Nickman

Gr3g0ry írta:Az oldal facebook-os kommentjei nem semmik,állítólag csökken a követők létszámma. A "váltás" előtt mennyi volt? :shock:
208 ezer körül
 #155918  Szerző: Gr3g0ry

Az oldal facebook-os kommentjei nem semmik,állítólag csökken a követők létszámma. A "váltás" előtt mennyi volt? :shock:
 #155906  Szerző: szabogabor10

Chucky írta:Többen felhoztátok példának az Ö3-t.
De mi a helyzet az FM4-gyel? Az is köz és országos és szerintem egy kiváló alternatíva.
Vagy a magyar hallgatóság még nem érett meg hasonlóra? Kicsit Tilos fílingem volt, mikor hallgattam.:)
Az a lényeg, hogy ott van egy Ö3, és mellette egy FM4. Nagyon nem mindegy. Nálunk is lehetne egy országos alter rádiót indítani a Petőfi mellett, de semmiképp nem helyette. Egy mainstream közszolgalati rádiónak szerintem lennie kell, főleg hogy lelőtték a volt Sláger frekiket.
Viszont a Class FM-et nem nagyon kéne lelőni, mert azért a Petőfi összességében most is nagyon-nagyon messze van a jótól, még akkor is, ha megpróbálunk eltekinteni a politikától...
 #155905  Szerző: Chucky

Többen felhoztátok példának az Ö3-t.
De mi a helyzet az FM4-gyel? Az is köz és országos és szerintem egy kiváló alternatíva.
Vagy a magyar hallgatóság még nem érett meg hasonlóra? Kicsit Tilos fílingem volt, mikor hallgattam.:)
  • 1
  • 330
  • 331
  • 332
  • 333
  • 334
  • 625