RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#62070  Szerző: Kiru

Hát nem sok magyar zene van itt az biztos! :x
 #62055  Szerző: Dave1988

Hajjaj, hajjaj.... :S Hol itt a 35% magyar zene? :o Január 1-én karbatett kézzel vártam a zenei váltást, de elmaradt. Talán nem ismerik a R1 vezetői az új médiatörvényt? Ha sokáig szólni akar még a Rádió 1, akkor gyorsan változtatniuk kell, mert nem jósolok nekik túl hosszú jövőt!!!! Kapnak egy 50 milkós büntetést, aztán észhez kapnak. Amúgy szerintem az eddig 0% magyar zenét játszó LadyGagaDavidGuetta rádiónak jött ez a törvény a legrosszabbul (tartalmazza a törvény azt is, hogy 1 számot legfeljebb 2X lehet egy nap ismételni, 3X-ra már nem számít bele a kvótába), Asszem ha betartják a törvényt lesz itt hallgatottságvesztés, mert ha a tinik meghallanak akár "csak" 1 Sugarloaf vagy Nox számot, menekülni fognak. Sajnálatosnak találom :( , hogy a fiatalok 90%-a ha nem az agyonjátszott zenét hallja, akkor máris pfújjol. Nem azt mondom, hogy olyan zenét kell játszani, mint jelenleg a Petőfi, de a Rádió1 egy üzletileg jól felépített cég kíváló PR-ral, csak 1 hiányzik, a minőség. Én Győrben lakom, itt számomra a Kék Duna nyújtja a legjobb szórakozást. Habár nem ismerek sok helyi rádiót, de ez változatos és sosem játszik olyan zenét, amitől a szőr állna fel a hátamon. Bocs az OFFért. ;)
A lényeg, hogy szerintem a mai tinik zárt és ferde ízlésvilágáért a R1 a legnagyobb felelős. Erre ott van a "Büdösparaszt" Bárány műsora, a stílus maga az ember, jól beleillik a R1-be és a tinédzserek "lelki világába" is . Remélem itt intézkedni fog a média hatóság, akár visszamenőleg is, itt kaszírozhatnának 1-2 milliót.
Őszintén mondom, hogy nem bánom a 35%-os kvótát, csak a minőségi magyar zenék hiányoznak. :( Ha másban nem, de ebben legalább hasonlíthatnánk Romániára.

Egy 18 éves tini Győrből
 #61907  Szerző: Gyurii91

tom1208 írta:
benjamin írta:Elindult a nyíregyháza rádió1?
Nálam még csend van a 91,1-en :)
Addig örülj... ^^
 #61889  Szerző: tom1208

benjamin írta:Elindult a nyíregyháza rádió1?
Nálam még csend van a 91,1-en :)
 #61888  Szerző: benjamin

Elindult a nyíregyháza rádió1?
 #61872  Szerző: benjamin

Szerintem ma volt a legjobb az évbe a rádió1 bárcsak mindig így lenne.
 #61856  Szerző: Rossco

nekem az Alisca jobban hangzik, de ez se profi hangzás :D :D
 #61854  Szerző: mlaszlo

Rossco írta:összevissza "mászik" a hang ( hol erősebb hol gyengébb, sok a magas, a középmagas eltűnik, mély alig van,sőt torznak is tűnik...vagy nekem rossz a fülem, az Alisca stream az sokkal szebb... :gülü:
Nekem a pesti szebbnek tűnik, de mély hang az valóban kevesebb, mint az alisca-n. Az alisca nekem tömörítettebbnek tűnik.
 #61853  Szerző: Rossco

összevissza "mászik" a hang ( hol erősebb hol gyengébb, sok a magas, a középmagas eltűnik, mély alig van,sőt torznak is tűnik...vagy nekem rossz a fülem, az Alisca stream az sokkal szebb... :gülü:
 #61852  Szerző: mlaszlo

Rossco írta:de a stream az eléggé furán szól... :S :S
Mi a baj vele? Most belehallgattam, de nem érzékelek problémát.
  • 1
  • 332
  • 333
  • 334
  • 335
  • 336
  • 482