Én nem írtam ilyet. Én azt írtam, hogy ez gazdaságos LENNE és ELVILEG megoldható. Nem minden frekin, hanem a hálózat kb felén. Pécsen pl pont nem.
potyi írta: ↑2020.09.21. 21:44 Mezőőr: Jól tudod, hónap végén összeolvad minden, Mészáros-tulajdonban lévő Rádió 1 (Radio Plus) és minden, Mészáros-tulajdonban lévő Best FM (Tranzisztor), illetve az Amadeus, M is utóbbihoz tartozik. Innen nem sok választja el őket a vételkörzet-bővítéssé alakítástól, amivel rengeteget tudnak spórolni, és erre van is igény, hiszen a hírek szerint szarul megy a szekér, főleg a vidéki frekiken.potyi, akkor ez azt jelenti, hogy minden R1-frekin megszűnik a helyi adás? Személy szerint nagyon örülnék neki. Mert ez a délutáni megoldás nagyon nem tetszik nekem.. 10ig Ballerék, Délig Attis, 2ig én Török Mónikát hallom, majd 4től megint Attis.. Stb. Ha ez az össze visszaság megszűnik, akkor már előbb meg kellett volna lépni. Meg a helyi hírek is megszűnhetnének, mert sokminden nincs benne. Nálunk hálisten' munkanélküli nem lett egy régi Rádió1-Pécsi munkatárs sem, mert jött a PécsFm.