RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#188168  Szerző: potyi

Nekem ez, neked az a véleményed, a hallgatókét meg nem tudjuk. Én továbbra is tartom, hogy ez a sok mix hallgathatatlan, főleg egy ilyen szűk, intellektuálisan remekül behatárolható szegmenst kiszolgáló zenei stílussal (tudom, húzzak a Jazzyre). Számomra valóban ideális amúgy az lenne, ha csak szombat este menne mixműsor.
 #188167  Szerző: asr27

Adam írta: 2020.08.18. 11:55
potyi írta: 2020.08.18. 11:33 Hát jó. A WIM nem rossz, de én kicsit soknak tartom ezt az esti 4 óra mixet ráadásul úgy, hogy nem az a soft fajta. Főleg úgy, hogy a Petőfin magyar zene+szintén mix, a Retrón és Slágeren meg teljesen érdektelen pofázás megy kiégett sztárokkal a semmiről. Konkrétan aki normális popzenét szeretne, annak maradnak a külföldi adók. Vagy a Best FM, ami Budapesten és pár városban van csak. Vagy a Spotify.
Ez egyébként igaz. +1 óra discoshit kellene és -1 óra Wim. Ebben jobb volt a régi rendszer, csak akkor viszont 22-tol Total hallgathatatlan volt.

Egyébként a DJ-k megkeveresevel lehetne javítani a helyzeten nem kicsit! A nehezebben emészthetőeket (Wilcon, Nigel Stately, Tommyboy) atrakni 11-éjfélig. Az alapbol lightosabbakat (Loving Arms, de még azt mondom a StadiumX is) pedig 9-11-ig. És a 9-11-es blokkban 9-tol határozottan lightosabb 10-tol minimálisan keményebb szett menjen.
Ezt már annyiszor kiveséztük itt, hogy attól, hogy nektek nem tetszik az esti műsor meg a Begi mix, attól még másoknak sokkal jobban tetszhet, mint a régi Cooky mix, vagy a discoshit. Ez annyira szubjektív. Többször nyafogtatok már itt ez miatt. Akkor is és most is le lett írva, hogy ezzel ti vagytok így. Sokaknak pedig pont, hogy tetszik. Már csak az hiányozna hogy este 8 után is kívánságműsor lenne. Unalmas. De még a discoshit is az, minden nap szinte ugyanazokat a zenéket mixelik Bárányék.
 #188166  Szerző: RadioFan

potyi írta: 2020.08.18. 16:35
potyi írta: 2020.08.18. 11:33 Hát jó. A WIM nem rossz, de én kicsit soknak tartom ezt az esti 4 óra mixet ráadásul úgy, hogy nem az a soft fajta. Főleg úgy, hogy a Petőfin magyar zene+szintén mix, a Retrón és Slágeren meg teljesen érdektelen pofázás megy kiégett sztárokkal a semmiről. Konkrétan aki normális popzenét szeretne, annak maradnak a külföldi adók. Vagy a Best FM, ami Budapesten és pár városban van csak. Vagy a Spotify.
Ez egyébként igaz. +1 óra discoshit kellene és -1 óra Wim. Ebben jobb volt a régi rendszer, csak akkor viszont 22-tol Total hallgathatatlan volt.

Egyébként a DJ-k megkeveresevel lehetne javítani a helyzeten nem kicsit! A nehezebben emészthetőeket (Wilcon, Nigel Stately, Tommyboy) atrakni 11-éjfélig. Az alapbol lightosabbakat (Loving Arms, de még azt mondom a StadiumX is) pedig 9-11-ig. És a 9-11-es blokkban 9-tol határozottan lightosabb 10-tol minimálisan keményebb szett menjen.
Én inkább +1 vagy +2 óra kívánságműsorra gondoltam. Bár engem már a Begi mix is a Petőfire üldöz.

A legésszerűbb talán az lenne, ha 17-18 közé átkerülne a DiscoShit a létező leglightosabb remixekkel és dance-popdance daloknál eredeti, rotációs verziókkal, 18-21-ig Kívánságműsor, Begi meg egy (kiemelt) DJ lenne a sok közül a WIM-ban.
A Begi-féle mix pedig számomra ezerszer hallgathatóbb, mint anno Cookyé volt. Szerintem pont az lenne monoton, ha a mixben is a napi rotációs zenék mennének, teljesen elveszítené a jellegét.

A másik opció, hogy ne legyen mix. Attis mellett/után egy másik délutáni műsörvezetőt el tudnék képzelni akár egy DRS-hez hasonló formátumban, utána meg 18-21-ig mehetne a kívánságműsor. A Discoshitet hétköznap írtanám, átlaghallgatónak bőven elkapcsolási faktor a sok értelmetlen duma és az általuk játszott zenék nagy része , esetleg hétvégén még beleférhetne.
 #188165  Szerző: potyi

Én inkább +1 vagy +2 óra kívánságműsorra gondoltam. Bár engem már a Begi mix is a Petőfire üldöz.

A legésszerűbb talán az lenne, ha 17-18 közé átkerülne a DiscoShit a létező leglightosabb remixekkel és dance-popdance daloknál eredeti, rotációs verziókkal, 18-21-ig Kívánságműsor, Begi meg egy (kiemelt) DJ lenne a sok közül a WIM-ban.

A Cooky féle Classic Mixet se értem, tök jó, meg minden, de teljesen elüt a többi zenei sávtól.
 #188164  Szerző: Mezőőr

Úgy látom, történnek itt érdekes dolgok. Tudom, hiú remény, de hátha balázsék sem jönnek vissza ;) . Tegnap este viszont belehallgattam a WIM-be (Tokajban prímán jön a 91.1, a 103.9 Best FM viszont zajos, ki érti ezt..), és azt kell mondjam, hogy így, műsorvezetés nélkül sokkal jobb, sőt viszonylag hallgathatónak mondható. A minden este hallható guest mix pedig különösen jó ötlet, így lehet teret adni még kevésbé ismert fiatal magyar dj-knek heti egyszer vagy kétszer, a többi napon pedig befutott külföldi és magyar lemezlovasok mixei mehetnek. Szóval én a vezetőség helyében ezt így hagynám, ahogy most van. A DISCOSHIT-ről tegnap leírtam a véleményemet az "Amit soha nem játszanék le..."-be, nekik már pont elég az az egy óra. Ha a 21-24 sáv nem lenne élő, akkor Juhász kezdhetne 15 vagy 16 órától, így napközben is változatosabb lenne, mert szerintem 6-7-órán keresztül ugyanaz a műsorvezető hétvégén még elmegy, de hétköznap sok.
Ha ezeket meglépnék, az én szememben sokat emelkedne a rádió 1.
 #188163  Szerző: Adam

#188162  Szerző: potyi

Hát jó. A WIM nem rossz, de én kicsit soknak tartom ezt az esti 4 óra mixet ráadásul úgy, hogy nem az a soft fajta. Főleg úgy, hogy a Petőfin magyar zene+szintén mix, a Retrón és Slágeren meg teljesen érdektelen pofázás megy kiégett sztárokkal a semmiről. Konkrétan aki normális popzenét szeretne, annak maradnak a külföldi adók. Vagy a Best FM, ami Budapesten és pár városban van csak. Vagy a Spotify.
 #188161  Szerző: Adam

potyi írta: 2020.08.18. 08:26 Nagyon hasonlított a helyzet Hepi Endréék esetére, és leírtam, hogy mi a gáz ezzel a fajta szabadságolással. :)
Tudom, Cooky is így ment szabadságra, pont egy éve, az egy hétből lett 2, a 2 hétből 4, és mire másfél-2 hónap után visszatért, addigra hétvégén találta magát :) De ez most egyáltalán nem volt benne a levegőben, Cooky esete pedig akkor várható volt, és nagyon érett már. Lement lényegében 3 év úgy, hogy hétfőtől vasárnapig ő volt délután, hétvégén, ünnepnapokon, szabadnapokon, mindig. Így lehet kiégni :)
Ugyanígy Hepiék esete is, országos rádióban ilyen gyatra reggeli műsorral nem lehet megélni, ami zene felkonferálásból meg horoszkóp beolvasásból áll :)
 #188160  Szerző: potyi

Nagyon hasonlított a helyzet Hepi Endréék esetére, és leírtam, hogy mi a gáz ezzel a fajta szabadságolással. :)
 #188159  Szerző: Adam

potyi írta: 2020.08.17. 23:28 "Akkor a héten hallgasd a WIM-et, mert nincs Limonádés Lány, se Betörő Srác se. Nincs műsorvezetés, szabadságon vannak, előre gyártott konzerv megy. Ma 11-től pl Sigala."

Erre gondoltam, de a választ megkaptam, tehát csak találgattál, hogy mi van, bejelentés nem volt.
- Múlt héten is többször említette Geri hogy szabadságra mennek, és ez lesz most a héten.
- Györke Attis pedig ma napközben,
- illetve Lotfi Begi is poénkodott rajta, hogy meddig bírja ki Geri hogy SMS-t írjon a műsorba.
Nem értem miért rugózol Még mindig ezen, hogy találgattam. 😂
  • 1
  • 345
  • 346
  • 347
  • 348
  • 349
  • 1021