Nekem ez, neked az a véleményed, a hallgatókét meg nem tudjuk. Én továbbra is tartom, hogy ez a sok mix hallgathatatlan, főleg egy ilyen szűk, intellektuálisan remekül behatárolható szegmenst kiszolgáló zenei stílussal (tudom, húzzak a Jazzyre). Számomra valóban ideális amúgy az lenne, ha csak szombat este menne mixműsor.
Adam írta: ↑2020.08.18. 11:55Ezt már annyiszor kiveséztük itt, hogy attól, hogy nektek nem tetszik az esti műsor meg a Begi mix, attól még másoknak sokkal jobban tetszhet, mint a régi Cooky mix, vagy a discoshit. Ez annyira szubjektív. Többször nyafogtatok már itt ez miatt. Akkor is és most is le lett írva, hogy ezzel ti vagytok így. Sokaknak pedig pont, hogy tetszik. Már csak az hiányozna hogy este 8 után is kívánságműsor lenne. Unalmas. De még a discoshit is az, minden nap szinte ugyanazokat a zenéket mixelik Bárányék.potyi írta: ↑2020.08.18. 11:33 Hát jó. A WIM nem rossz, de én kicsit soknak tartom ezt az esti 4 óra mixet ráadásul úgy, hogy nem az a soft fajta. Főleg úgy, hogy a Petőfin magyar zene+szintén mix, a Retrón és Slágeren meg teljesen érdektelen pofázás megy kiégett sztárokkal a semmiről. Konkrétan aki normális popzenét szeretne, annak maradnak a külföldi adók. Vagy a Best FM, ami Budapesten és pár városban van csak. Vagy a Spotify.Ez egyébként igaz. +1 óra discoshit kellene és -1 óra Wim. Ebben jobb volt a régi rendszer, csak akkor viszont 22-tol Total hallgathatatlan volt.
Egyébként a DJ-k megkeveresevel lehetne javítani a helyzeten nem kicsit! A nehezebben emészthetőeket (Wilcon, Nigel Stately, Tommyboy) atrakni 11-éjfélig. Az alapbol lightosabbakat (Loving Arms, de még azt mondom a StadiumX is) pedig 9-11-ig. És a 9-11-es blokkban 9-tol határozottan lightosabb 10-tol minimálisan keményebb szett menjen.