RADIOSITE Fórum

• MTVA (M1, M2, M3.hu, M4 Sport, M5, Duna, Duna World)

#137284  Szerző: lali87

egon2 írta: Azért érintené mert én úgy tudom,hogy a Mindig TV ingyenesen fogható alapcsomagjában csak 8 TV csatorna továbbítható ingyen,na már most ha mind a 8 köztv-t az Alapcsomagba kell tenni,így a két ker,tv kikerül onnan,mert az alapcsomag száma nem bővithető.De ha rosszul tudom,szóljatok!
??? Ilyenről nem hallottam. Ingyenes és fizetős csatornák száma szerintem csak a műsorszolgáltatók és az AH megállapodásának függvénye, meg persze a jogi háttéré (sugárzási engedély és magyar telephely).
 #137282  Szerző: egon2

lali87 írta:Hiány pótlás lesz a javából :troll: Egyre több csatornán fog jönni a hülyeség semmivel elegyedve. :unott:
egon2 írta: Mint valami autópálya szám M1,M5 .:)))
Budapesten lesz csak körzeti adás?Az M3-at is az alapcsomagba kell helyezni?Nyilván a Mindig TV-n az alapcsomagból(Mellyet ingyen nézhet bárki) emiatt kikerül az RTL Klub és a tv2?
RTL-t tv2-őt Miért érintené teljesen más cégek más szerződéssel....
Azért érintené mert én úgy tudom,hogy a Mindig TV ingyenesen fogható alapcsomagjában csak 8 TV csatorna továbbítható ingyen,na már most ha mind a 8 köztv-t az Alapcsomagba kell tenni,így a két ker,tv kikerül onnan,mert az alapcsomag száma nem bővithető.De ha rosszul tudom,szóljatok!
 #137281  Szerző: egon2

Most számolom 2015.December 22.re már 8! közszolgálati TV csatorna lesz.Ráadásul ebből 7-et az alapcsomagba kell helyezni.Ha jól tudom az M3 nem lesz az alapcsomag része?
Sorrendben:
1.M1
2.M2 /Petőfi TV
3.M3
4.M4
5.M5(Budapest és Pest megye)
6.M6
7.Duna Tv
8.Duna World
 #137280  Szerző: lali87

Hiány pótlás lesz a javából. :troll: Egyre több csatornán fog jönni a hülyeség semmivel elegyedve. :unott:
egon2 írta: Mint valami autópálya szám M1,M5 .:)))
Budapesten lesz csak körzeti adás?Az M3-at is az alapcsomagba kell helyezni?Nyilván a Mindig TV-n az alapcsomagból(Mellyet ingyen nézhet bárki) emiatt kikerül az RTL Klub és a tv2?
RTL-t tv2-őt miért érintené? Teljesen más cégek más szerződéssel....ráadásul 2020-ig szólnak ezek a szerződések.
 #137279  Szerző: egon2

LuciFerko írta:http://index.hu/kultur/media/2015/01/27 ... hogy_eleg/
Budapest agglomerációjában elindul az M5, amin körzeti adást sugároznak majd.
December 21-én indul az M6 nevű tematikus adó, ezt szintén kötelező lesz az alapcsomagban továbbítani.
Mint valami autópálya szám M1,M5 .:)))

Az M5-öt is minden kábelszolgáltatónak az alapcsomagba kell helyezni?Nyilván a T-Homenak és a UPCnek is?
Az M6nak mi lesz a tematikája?Csak nem film csatorna lesz?
Várjuk az M7-et is:))))
 #137278  Szerző: markfelt

nem lenne logikusabb m5 helyett valami normálisabb nevet adni neki? mert az milyen, hogy mondjuk nyíregyházán lesz m1-2-3-4-6 és m5 nem?

frusztráló volt ez már az mr6-nál is nekem. :)

ha van petőfi tv, legyen régió tv is.
  • 1
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 235