Erről eszembe jut az egykori május 1-i felvonulók kérték című műsor. 

shadoe írta: ↑2020.08.06. 19:52Figyelj, nem hallottam még azt a zenét, de az elmondásod alapján bele illene a zenei rotacioba valószínűleg. Attól függetlenul hogy szar.Adam írta: ↑2020.08.06. 09:28 Most jelentette be Király Tamás, hogy félév után először Ma nem lesz Dance MonkeyVan már új száma, ráadásul meghökkentő, de az amerikai poprádiók 40-es listáján fent is van hetek óta. Szerintem a tavalyi Gum Gum, La La La és Blah Blah Blah-s Rádió 1-nek kötelező darab lett volna, a mostaninak remélem elsiklik a figyelme fölötte.![]()
Adam írta: ↑2020.08.06. 09:28 Most jelentette be Király Tamás, hogy félév után először Ma nem lesz Dance MonkeyVan már új száma, ráadásul meghökkentő, de az amerikai poprádiók 40-es listáján fent is van hetek óta. Szerintem a tavalyi Gum Gum, La La La és Blah Blah Blah-s Rádió 1-nek kötelező darab lett volna, a mostaninak remélem elsiklik a figyelme fölötte.![]()
zenefalo írta: ↑2020.08.06. 11:18Ez amolyan ironokus bejelentés volt csak. Lehet hogy már ő is unja.Adam írta: ↑2020.08.06. 09:28 Most jelentette be Király Tamás, hogy félév után először Ma nem lesz Dance MonkeyMár pont írni akartam, hogy jobb lenne már hanyagolni, de nem értem, hogy ezt miért kell bejelenteni a műsorvezetőnek?![]()
![]()