Ha már Balázsék / Juli:
https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/s/rkApklZUpb
https://www.reddit.com/r/talk_hunfluencers/s/rkApklZUpb
asr27 írta: ↑2024.03.17. 17:51Elképesztő hogy még a mérést is meghamisítják annak érdekében ,hogy ebből is szarul jöjjön ki a sivák. Mindenki összefogott ellene, szerintem a szabadkőművesek és a gyikemberek is benne voltak!Derrick írta:Kamu méréseknek nem hiszek.asr27 írta: ↑2024.03.12. 16:34az úgy megvan , hogy sivak alatt volt a legszarabb r1 hallgatottság ? kicsit lapozz vissza az nmhh oldalán megéri .
Egyetértek.
Fényévekkel jobb, változatosabb, igényesebb volt a Radio 1 Sivák ideje alatt.
Derrick írta:Kamu méréseknek nem hiszek.asr27 írta: ↑2024.03.12. 16:34az úgy megvan , hogy sivak alatt volt a legszarabb r1 hallgatottság ? kicsit lapozz vissza az nmhh oldalán megéri .Beci45 írta: ↑2024.03.12. 15:23 Tiszttartót ideje lenne elengedni, Bertókot visszarakni a Retrora meg a Bestre, z meg ide visszahozni.Egyetértek.
asr27 írta: ↑2024.03.12. 16:34az úgy megvan , hogy sivak alatt volt a legszarabb r1 hallgatottság ? kicsit lapozz vissza az nmhh oldalán megéri .Beci45 írta: ↑2024.03.12. 15:23Egyetértek.zenefalo írta: ↑2024.03.12. 10:48Tiszttartót ideje lenne elengedni, Bertókot visszarakni a Retrora meg a Bestre, z meg ide visszahozni.
A Faded sem kopik ki sosem a rotációból, kb. 65 000 lejátszás után![]()
Dani írta: ↑2024.03.12. 21:25 Valóban ráférne a Rádió1-re egy zenei igazgató váltás. Kár a Rádió1-ért, ha normális vezetősége lenne, akkor simán tudná pótolni a Petőfi rádió tönkretétele után maradt űrt, de ez a mostani Rádió1 erre alkalmatlan.Én azt se értem, hogy ezeket a Harry Styles, The Weeknd, Ed Sheeran, Marshmello vagy Jason Derulo zenéket ki vagdosta ki így a rotációból? (Középső kettő esetében nyilván a Blinding Lights és Shape Of You utáni zenékre gondolok, amiket 2-3 éve játszott a R1 is. Az, hogy azt a tömérdek új számukat nem is játsszák, azt meg nem is kommentálom.)