RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#123254  Szerző: samsung

whoisthere írta:Belvárosban több helyen szól, pár sör után lehet rá pattogni.
Abszurd lenne elképzelni, hogy megszerzik a NiteRise nevet?
hát annyira nem nagy név hogy meg akarják szerezni..Régen az volt mára a sok névtelen lehúzta a nevét...
 #123253  Szerző: whoisthere

Belvárosban több helyen szól, pár sör után lehet rá pattogni.
Abszurd lenne elképzelni, hogy megszerzik a NiteRise nevet?
 #123251  Szerző: samsung

whoisthere írta:Zenegyilkosok. Mondjuk ez is furcsa. :D
Főleg hogy pont azért nem szeretem mert majd bealszok rajta :lol:
 #123248  Szerző: noartist

whoisthere írta:Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mi a problémátok a jelenleg futó műsorral?
Erőltetett szerintem.
 #123247  Szerző: samsung

whoisthere írta:Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mi a problémátok a jelenleg futó műsorral?
Nekem csak zeneileg nem tetszik...
 #123246  Szerző: whoisthere

Csak azt szeretném megkérdezni, hogy mi a problémátok a jelenleg futó műsorral?
 #123245  Szerző: samsung

noartist írta:
Dawe1797 írta:A tegnap esti Music Killersben valami ilyesmit hallottam: "A new Music Killers coming soon. More star DJs, more electronic music,...)
Remélem felhagynak a jelenlegi formátummal,és csinálnak egy NiteRise formátumú műsort.Azzal szerintem nagyobb sikereket érnének el,egy jó műsorvezetővel.
Erre várnák már mióta :D ha ez bekövetkezne akkor 10/10 lenne nálam a Rádio :D
 #123243  Szerző: noartist

Dawe1797 írta:A tegnap esti Music Killersben valami ilyesmit hallottam: "A new Music Killers coming soon. More star DJs, more electronic music,...)
Remélem felhagynak a jelenlegi formátummal,és csinálnak egy NiteRise formátumú műsort.Azzal szerintem nagyobb sikereket érnének el,egy jó műsorvezetővel.
 #123240  Szerző: Dawe1797

A tegnap esti Music Killersben valami ilyesmit hallottam: "A new Music Killers coming soon. More star DJs, more electronic music,...)
  • 1
  • 362
  • 363
  • 364
  • 365
  • 366
  • 565