Nem tudom, hallgattátok-e mostanság. Én ma belehallgattam. Nem a zenékkel van a baj. Tényleg Slágeres, de nem hallgathatatlan. Az összes többi a baj. Például ez a műsorvezető hölgy ezzel a duruzsolós, tegeződős, szirupos valamivel. Amikor indultak, valóban azt mondták, hogy közízlést akarnak formálni. Na, ehhez képest ocsmány minőségben szólaltak meg, és elég nagy volt az összevisszaság. Ez már nem volt egy jó kezdet. Aztán rájöttek, hogy ki is kéne venni pénzt a projectből, nem csak belerakni. Csináltattak egy felmérést. Volt benne egy olyan kérdés, hogy igaz-e a Bumerángra, hogy" témát ad az embereknek, amiről beszélhetnek". Erre határozottan emlékszem, hogy pontozni kellett a Bumeráng értékelésekor. Na, én nem tudom, milyen eredmény jött ki, miből következtettek arra, hogy ezt a mondatot még a Bumerángos reklámspotba is bele kellett venni, de fogtam a fejem, mikor meghallottam. Nem tudom, mi lett a eredmény, de nekem az az érzésem, hogy ezzel a kérdőív-témával akarta bizonyítani a marketinges csapat, hogy ő márpedig a) dolgozik b) jó úton halad. Csakhogy abból a pénzből, amit ebbe beleöltek, már össze lehetett volna rakni egy műsort. Vagy összerakni egy turnét. Vagy bármi értelmeset. A kérdőívet jórészt 25-49 év közötti hölgyek válaszolták meg. Férfiakat alig lehet ilyen kérdőívekre rávenni. Ha valóban kíváncsiak az emberek véleményére, akkor legyen egy fórum a weboldalon, legyen internetes kérdőív, gyűjtsék SMS-ben a válaszokat, és ne csak pontozgatni lehessen. Az nem jár tényleges információval, hogy a megkérdezettek átlagosan 3.5/5 pontra értékelték, hogy szívesen hallgatnak '80-as évek-beli zenét.. Mert lehet, hogy a popdalokat szívesen hallgatják ebből a korszakból, a rock-ot már nem..