RADIOSITE Fórum

• Rádió 1

#187433  Szerző: noartist

DRoland írta: 2020.06.12. 18:04
Igazából egyik helyi radioert sem kár, amik helyett Radio1 lett akarhol az országban.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Biztos, hogy minden helyi rádiónak meg volt a hallgatottsága, sőt tuti voltak rentábilisak is. Én pl sajnáltam a Focust, a Diót (ami később FM7 lett) és a Rádió Egert is.
Frisss?
 #187432  Szerző: noartist

djlacee írta: 2020.06.11. 20:12
asr27 írta: 2020.06.11. 20:05
Nickman írta: De jól jönne a marcali 88.0 pályáztatása... :roll:
2013 óta parlagon van.
És a Tihany 98.9 is. :unott:
De valami értelmes rádiónak
Ha a zene nem elég.
 #187430  Szerző: DRoland

Igazából egyik helyi radioert sem kár, amik helyett Radio1 lett akarhol az országban.
Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Biztos, hogy minden helyi rádiónak meg volt a hallgatottsága, sőt tuti voltak rentábilisak is. Én pl sajnáltam a Focust, a Diót (ami később FM7 lett) és a Rádió Egert is.
 #187426  Szerző: potyi

Talán az FM7-ért igen, bár nem volt túl combos hallgatottsága. Meg a régi Csaba Rádió is egyben volt.
 #187425  Szerző: Adam

potyi írta: 2020.06.12. 16:26 A Gong hiába újult meg, ezzel annyit ért el, hogy a 90-es évek eleji színvonalról feljött a 90-es évek közepi színvonalra. Attól még minősíthetetlen több ponton is az adó.

Sőt, ezért most biztos kapok hideget-meleget, és nem leszek píszí, de a Sunshine, Korona, 88, Pécs FM, Radio M, Forrás rádiókon kívül egyikért se potyogtatnék könnyeket... szükség van a helyi rádiózásra is, de színvonalasan és nem minden áron.
 #187424  Szerző: potyi

A Gong hiába újult meg, ezzel annyit ért el, hogy a 90-es évek eleji színvonalról feljött a 90-es évek közepi színvonalra. Attól még minősíthetetlen több ponton is az adó.

Sőt, ezért most biztos kapok hideget-meleget, és nem leszek píszí, de a Sunshine, Korona, 88, Pécs FM, Radio M, Forrás rádiókon kívül egyikért se potyogtatnék könnyeket... szükség van a helyi rádiózásra is, de színvonalasan és nem minden áron.
 #187420  Szerző: Adam

mlaszlo írta: 2020.06.12. 09:40
Adam írta: 2020.06.12. 09:19
mlaszlo írta: 2020.06.12. 08:27 A Gong szerintem egyetlen egy dolog miatt számít az egyik leghallgatottabb helyi rádiónak, mégpedig azért, mert a vételkörzetének jelentős részén szinte az egyedüli rádió, ami jó minőségben fogható.
A vételkörzetén belül szerintem minden helyi rádió jó minőségben fogható :)
Tudtommal a vételkörzet jelentős részén nincs más helyi rádió (Baján van a Baja rádió), sőt, ahogy pár hozzászólással ezelőtt említésre került, Kecskeméten sok helyen még az országosak is nehezen jönnek.
De a Gong esetében 7 frekvenciáról beszélünk, úgy persze ki lehet hozni leghallgatottabb helyi rádiónak, miközben más helyi rádióknak van egy, jobb esetben két frekvenciájuk.
Igen, Kecskeméten az orszagosak nem jók. Sok frekin be lehet fogni őket - Széchenyi hegy, Kabhegy, Pécs, Kékes, Szeged, de egyik sem az igazi.
 #187417  Szerző: potyi

Adam írta: 2020.06.12. 09:25
potyi írta: 2020.06.11. 23:21 Az M1-es Pest megyei szakaszára sajnos csak a Sas és Széchenyi hegy jó.

Viszont valamit úgyis kell tenni, mert a Citadelláról hamarosan "taka van":
https://www.origo.hu/itthon/20200608-ha ... ezete.html
Lehet, hogy erre tartogatják a 89,5-öt. A 96,4 meg megy a levesbe. Most amúgy is nagyon megindult a szekér a R1-nél.
Számítani lehetett a balatoni frekvenciákra, de ilyen villámgyorsan szerintem senki sem gondolta volna. Ráadásul így nem kell felfuttatni a rádiót újra egy új frekvencián, hanem egyik pillanatról a másikra rájuk szakad a Part FM hallgatósága.
A legutóbbi nyilvános mérésből valami 2000 (igen, kétezer!) főre emlékszem, bár az már talán 2-3 éves adat, azóta tuti felment mondjuk 3000-re a Part hallgatottsága :D.

Nem hiszem, hogy ezzel robbantanak bankot. Viszont a frekik adottságai jók, sztem elérnek télen is olyan 200-250-300e embert.
 #187416  Szerző: mlaszlo

Adam írta: 2020.06.12. 09:19
mlaszlo írta: 2020.06.12. 08:27 A Gong szerintem egyetlen egy dolog miatt számít az egyik leghallgatottabb helyi rádiónak, mégpedig azért, mert a vételkörzetének jelentős részén szinte az egyedüli rádió, ami jó minőségben fogható.
A vételkörzetén belül szerintem minden helyi rádió jó minőségben fogható :)
Tudtommal a vételkörzet jelentős részén nincs más helyi rádió (Baján van a Baja rádió), sőt, ahogy pár hozzászólással ezelőtt említésre került, Kecskeméten sok helyen még az országosak is nehezen jönnek.
De a Gong esetében 7 frekvenciáról beszélünk, úgy persze ki lehet hozni leghallgatottabb helyi rádiónak, miközben más helyi rádióknak van egy, jobb esetben két frekvenciájuk.
 #187415  Szerző: Adam

potyi írta: 2020.06.11. 23:21 Az M1-es Pest megyei szakaszára sajnos csak a Sas és Széchenyi hegy jó.

Viszont valamit úgyis kell tenni, mert a Citadelláról hamarosan "taka van":
https://www.origo.hu/itthon/20200608-ha ... ezete.html
Lehet, hogy erre tartogatják a 89,5-öt. A 96,4 meg megy a levesbe. Most amúgy is nagyon megindult a szekér a R1-nél.
Számítani lehetett a balatoni frekvenciákra, de ilyen villámgyorsan szerintem senki sem gondolta volna. Ráadásul így nem kell felfuttatni a rádiót újra egy új frekvencián, hanem egyik pillanatról a másikra rájuk szakad a Part FM hallgatósága.
  • 1
  • 378
  • 379
  • 380
  • 381
  • 382
  • 1022