RADIOSITE Fórum

• Dankó Rádió

#125646  Szerző: kukac

En pedig korszerusitenem az enek-zene oktatast, mert bartok es kodaly hazajaban szegyen gyalazat a zenei intelligencia azon szinje, ami most a kozizlesben jelen van!
 #125645  Szerző: Gyurii

mimi írta:
Gyurii írta:(Bővíthetnék a repertoárt mulatóssal!)
aztán meg berakhatnának titeket egy kisebb szobába, ahol 24 órában kikapcsolhatatlanul szól.
Én bírnám! Amúgy meg most, hogy lesz Dankó mit kérjünk rajta Andro-t...? Eurodance-t..? :sleep:
 #125644  Szerző: mimi

Gyurii írta:(Bővíthetnék a repertoárt mulatóssal!)
aztán meg berakhatnának titeket egy kisebb szobába, ahol 24 órában kikapcsolhatatlanul szól.
 #125643  Szerző: mihalylovics

Gyurii írta: (Bővíthetnék a repertoárt mulatóssal!) :troll: :yeah:
Már csak Zámbó Imre hiányzik és kész is a "Muzsika Rádió" :D
 #125642  Szerző: Gyurii

Holnap ilyenkor már sztem "nagyban" szól a nóta... (Bővíthetnék a repertoárt mulatóssal!) :troll: :yeah:
 #125537  Szerző: mikrofonos

Az előbb egy kicsit talán félreérthető voltam.
Én nem a "mi lett volna ha..." című témát akartam itt elkezdeni, hanem csupán arra utaltam, hogy az mtva szerint fontosabb a regionális (közszolgálati) rádiózás helyett egy alaposan kistafírozott adóhálózaton inkább 24 órában nótákat adni.
És ha már így van a Dankó zenei palettájának szélesítésével én is teljesen egyetértek, mert így többeknek lehet vonzó.
A Magyar Rádióból tényleg hiányzik egy-két zenei műfaj.
 #125526  Szerző: DRoland

egon2 írta:De sajnos mivel középhullámon sugárzott így nagyon kevesen hallgatták.
Amennyit én hallottam B.Tóth Lacitól nem volt gond a hallgatottsággal, főleg az első hat évében.
 #125525  Szerző: egon2

bocsi,hogy az előző hozzászólásomban kicsit elkalandoztam,és a mi lett volna ha kezdetü történetbe kezdtem!
A Dankó Rádiónak szerintem és ezt is már leírtam,bővíteni kellene a zenei felhozatalt.(mulatós zene,régi slágerek 60as,70es évek zenéi)
 #125524  Szerző: egon2

Mikrofonos:És akkor ismét lett volna Budapesti körzeti adás is,Calypso Rádió néven?A Calypso Rádió a Regionális studiókhoz tartozott 1996 óta.(Hisz a médiatörvény(1996-os) értelmében kereskedelmi rádiója nem lehet a Magyar Rádiónak!)De sajnos mivel középhullámon sugárzott így nagyon kevesen hallgatták.
 #125522  Szerző: mikrofonos

A Magyar Rádió bezárt körzeti studiói ezt nem kaphatták meg.
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 81