RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#151229  Szerző: markfelt

Utána pedig Trousers - Soul Machine. Következetes.
 #151228  Szerző: markfelt

TNT - Nem jön álom a szememre, esti 8-as óranyitó dalként.

:ayfkm:
 #150754  Szerző: oldman

Kicsit sokat énekel beszéd közben, és a zenékre is Buda Marci. Neki biztosan tetszik, de borzalmas.
 #150673  Szerző: Attis

faluhelyibazsa írta:Szép jó estét kívánok mindenkinek, Faluhelyi Balázs vagyok!

Fontos elmondanom, hogy én Békéscsabán lakom és nagyon-nagyon szeretem a Petőfi Rádiót - csakhogy itt máris jeleznem kell egy fontos észrevételt! Tudniillik, Békéscsaba annyira kiesik a Petőfi Rádió Komádin és a Szentesin lévő frekvenciáiból - hogy éppen-éppen lehet hallgatni a rádiót, de legtöbb esetben semmit sem lehet belőle hallani.

A Gyulai úton szokott olyan előfordulni, hogy az FM 96,7 Mhz-en tudom hallgatni - de csak akkor, ha kezemben tartom a telefont. Ahogy lerakom az ölembe, vagy jobbik esetben vissza a táskámba - rögtön elmegy a vétel.

Az lenne a legfontosabb kérdésem, hogy Békéscsabán annyi üres frekvencia van - nem lehetne egy konkrét békéscsabai frekvenciát adni a Petőfi Rádiónak? A Dankó Rádiónak például hamarosan az FM 100,9 Mhz-en lesz a helye, a Petőfi Rádiónak miért nem lehet egy békéscsabai frekvenciát adni?

Én nagyon örülnék, ha igenis a Petőfinek volna békéscsabai frekvenciája - hogy akárhol vagyok a városban, igenis tudjam hallgatni kristálytisztán - még akkor is, ha a telefonom - amin tudok rádiót hallgatni, a táskámban van úgy - hogy a fejhallgató, ami ez esetben antennának szolgál - tudjam hallgatni.

Faluhelyi Balázs
békéscsabai lakos
Remélem, hogy a valódi címzett is olvassa a soraidat. Igazából az NMHH- hoz kellene írnod, sajnos e fórum nem tud közvetlen segítséget nyújtani. Nem csak Békéscsaba, hanem Kaposvár is hasonló cipőben jár.
Egy pici segítség: nagyon nem mindegy, hogy milyen mobilt használsz. Eleve a mobil fm-rádiói nem "távolsági" vételre vannak tervezve. De vannak mobilok, tabletek, amik nem rosszak. Milyen készüléket használsz?
 #150669  Szerző: faluhelyibazsa

Szép jó estét kívánok mindenkinek, Faluhelyi Balázs vagyok!

Fontos elmondanom, hogy én Békéscsabán lakom és nagyon-nagyon szeretem a Petőfi Rádiót - csakhogy itt máris jeleznem kell egy fontos észrevételt! Tudniillik, Békéscsaba annyira kiesik a Petőfi Rádió Komádin és a Szentesin lévő frekvenciáiból - hogy éppen-éppen lehet hallgatni a rádiót, de legtöbb esetben semmit sem lehet belőle hallani.

A Gyulai úton szokott olyan előfordulni, hogy az FM 96,7 Mhz-en tudom hallgatni - de csak akkor, ha kezemben tartom a telefont. Ahogy lerakom az ölembe, vagy jobbik esetben vissza a táskámba - rögtön elmegy a vétel.

Az lenne a legfontosabb kérdésem, hogy Békéscsabán annyi üres frekvencia van - nem lehetne egy konkrét békéscsabai frekvenciát adni a Petőfi Rádiónak? A Dankó Rádiónak például hamarosan az FM 100,9 Mhz-en lesz a helye, a Petőfi Rádiónak miért nem lehet egy békéscsabai frekvenciát adni?

Én nagyon örülnék, ha igenis a Petőfinek volna békéscsabai frekvenciája - hogy akárhol vagyok a városban, igenis tudjam hallgatni kristálytisztán - még akkor is, ha a telefonom - amin tudok rádiót hallgatni, a táskámban van úgy - hogy a fejhallgató, ami ez esetben antennának szolgál - tudjam hallgatni.

Faluhelyi Balázs
békéscsabai lakos
 #150418  Szerző: markfelt

Azért nem, de várjuk ki a végét. Jövő év eleje...
 #150415  Szerző: Glenn

Kabarécsütörtök, vízállásjelentés, tánczenei koktél? :D :yes:
 #150409  Szerző: Attis

Akkor maradjunk annyiban: változást fogunk tapasztalni a jelenlegi állapothoz képest?
 #150407  Szerző: markfelt

Akkor inkább nem szóltam (senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni :) ).
  • 1
  • 382
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 626