RADIOSITE Fórum

• Petőfi Rádió

#150405  Szerző: Attis

Most elég egyedi.
Most már nem annyira. Pár (4-5) éve tényleg az volt. Ha az volt. A pestieknek sohasem (Café), vidéken egyértelműen. De mi lesz vele? Most már áruld el, ha a gumicsontot bedobtad. :roll:
 #150371  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Érdemes elkezdeni rögzítgetni ezt-azt innen, hogy legyen mit emlékbe tenni. Amíg ilyen... egyedi.
Miért, megszűnik a "fiatalos" arculat?
 #150357  Szerző: IstvánB

Ajjaj. Ennek is annyi? :o
 #150354  Szerző: markfelt

Érdemes elkezdeni rögzítgetni ezt-azt innen, hogy legyen mit emlékbe tenni. Amíg ilyen... egyedi.
 #138528  Szerző: bd95

Megújúlt a Taplra Magyar, pontosabban a Talpra_____magyar ahogy az ID-ben mondják (wtfért kell ilyen tagoltan mondani?) Újfajta ajánlók, bejátszásokkal az adásból, kapott top of the hour-t. Nekem személy szerint annyira nem jött be, olyan "mindenféleképpen nagy kereskedelmi reggeli műsornak akarunk tűnni"-utánérzésem van. Szeretem magát a műsort, de ez így nagyon eröltetett, főleg hogy csak ez az egy műsor kapott új "arculatot" (Hasonló egyébként, mint az Egy estém bárholé)
 #138325  Szerző: Wolfman

Wolfman írta:A Selector viszont eltűnt. Átteszik más időpontba, vagy ennyi volt?
Azóta kiderült, hogy áttették vasárnap estére, meg lecserélték a műsorvezetőt.
 #138284  Szerző: Wolfman

A Selector viszont eltűnt. Átteszik más időpontba, vagy ennyi volt?
 #138282  Szerző: djlacee

Attis írta:Nem volt jobb a dance-zóna? :(
Megmondom őszintén nem nagyon hallgattam, de ami 11 és 12 között van, az nagyon nem kéne, hanem az eredeti Dance zónát kéne oda tolni
 #138281  Szerző: Attis

Nem volt jobb a dance-zóna? :(
  • 1
  • 383
  • 384
  • 385
  • 386
  • 387
  • 626